The best hotels in Istanbul for 2024 - Condé Nast Traveller

2024’te İstanbul’un En İyi Otelleri – Condé Nast Traveller

Yıllardır terkedilmiş bir mülkün kalıntılarını zaman yuttu ve bu kalıntılar 2021 yazında Mandarin Oriental Bodrum’un arkasındaki ekip tarafından yeniden canlandırıldı. Beşiktaş’ta yer alan bu sahil kenti, korunan bir orman ve su kenarında yer alan konutlarla çevrili olup sabah koşuları için daha az turisti ve daha çok yerliyi bulabileceğiniz bir denge sunmaktadır.

Tihany Design tarafından mükemmel bir şekilde tasarlanmış 100 oda, İstanbul’un özünü yakalamaktadır: banyolarda lale şeklinde kiremitler, minibarda Osmanlı çintamani motifleri ve duvarları kaplayan hayat ağacı ilhamlı motifler bulunmaktadır. Teknelerin dışarıda sakin sakin hareket etmesiyle uyumlu olan ahşap kaplamalar, yat tarzı iç mekanlarla birlikte gelmektedir. Üç kat boyunca yayılan 80 oda, geniş ekranlı Boğaziçi manzaralarına sahiptir, böylece Avrupa’da uyuyup Asya’da efsanevi simgelerin zarifçe yanında yer alan minare kuleleriyle uyanabilirsiniz.

Buradaki yemek sahnesi, rafine İtalyan, Asya-İtalyan füzyonundan oluşan ve 2023 ortalarında katılacak olan Kanton mutfağı seçenekleri ile otel konukları kadar yerli halk içinde sunulmaktadır. Tüm bunlar, şanslı olanların yunusların yüzme etkinliği görebileceği teras kısmında sahil kenarında yer alan yerlere sahiptir. Teras aynı zamanda, alt katta bulunan spa ve wellness merkezinde yer alan 14 tedavi odası da dahil olmak üzere iki havuz barındırmaktadır. Spa hakkında konuşacak olursak, baştan ayağa mermerli hamamlar bulunmaktadır. Derin doku masajınız için Türkiye ve Endonezya’dan gelen masözler ve yüz bakımları için Barbara Sturm ürünleri bulunmaktadır. Ayrıca yoga, bisiklet ve reformer pilates alanları bulunan bir spor stüdyosu da mevcuttur.

Mandarin Oriental Bosphorus’un detaylı incelemesini okumak için linke tıklayabilirsiniz. Adres: Kuruçeşme, Muallim Naci Cd. No: 62, 34345 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye.

Bu benzersiz muhteşem mekanda zamanın ötesinde bir zarafetin tadını çıkarmak için sizi bekliyoruz.