Kamala Harris az farkla Trump'ın önünde - Bloomberg HT

5 Apple accessories on sale right now on Amazon, including 31% off MagSafe chargers – NJ.com

Selam millet! Bugün size Amazon’da satışta olan en iyi 5 Apple aksesuarından bahsedeceğim. Hem de hepsi indirimde!

İlk olarak, MagSafe şarj cihazlarına yüzde 31 indirim var. Bu aksesuarla telefonunuzu hızlı ve güvenli bir şekilde şarj edebilirsiniz. Hem de çok daha uygun bir fiyata!

İkinci olarak, AirPods Pro kulaklıklar da indirimde. Ses kalitesiyle ünlü olan bu kulaklıklar, şimdi çok daha hesaplı bir fiyata satılıyor. Müzik dinlemeyi sevenler için kaçırılmayacak bir fırsat!

Bir diğer indirimli ürün ise Apple Watch kordonları. Tarzınıza uygun bir kordon bulmak artık çok daha kolay ve ucuz. Hem spor yaparken hem de günlük yaşamınızda kullanabileceğiniz pek çok seçeneği gözden geçirmenizi öneririm.

Dördüncü sırada, iPad kılıfları var. iPad’inizi korumak için en iyi seçeneklerden biri olan bu kılıflar, şu anda çok daha uygun fiyatlarla satışta. Hem koruma sağlayacak hem de şık bir görünüm kazandıracak bir kılıf bulabilirsiniz.

Ve son olarak, Apple klavye kılıfları da indirimde. Eğer iPad’inizi sıkça kullanıyorsanız ve daha verimli bir şekilde yazmak istiyorsanız bu kılıflar tam size göre. Şimdi çok daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Görüldüğü gibi, Amazon’da birbirinden güzel ve kullanışlı Apple aksesuarları indirimde. Eğer bir Apple cihazı kullanıyorsanız bu fırsatı kaçırmayın! Hem cihazlarınızı koruyacak hem de kullanımınızı daha keyifli hale getirecek bu aksesuarlardan birkaçını mutlaka değerlendirmelisiniz. Şimdiden keyifli alışverişler!