TTW

All Nippon Airways, Kış Programını Milano, Stockholm ve İstanbul’a Yeni Uçuşlar Ekleyerek Genişletiyor – Travel And Tour World

Japonya’nın en büyük ve 11 yıldır 5 yıldızlı havayolu şirketi olan All Nippon Airways (ANA), 2024 kış sezonunda üç yeni destinasyon olan Milano, Stockholm ve İstanbul’u tanıttı. Bu genişleme ANA’nın uluslararası ağını daha da güçlendirecek. Tokyo Haneda Havaalanı’ndan gerçekleştirilecek yeni direkt uçuşlar şu tarihlerde başlayacak: Milano Malpensa Havaalanı: 3 Aralık 2024, Stockholm Arlanda Havaalanı: 31 Ocak 2025, İstanbul Havalimanı: 12 Şubat 2025.

ANA’nın Başkanı ve CEO’su Shinichi Inoue, “Bu yeni rotalar, Japonya ile her ülke arasındaki seyahat talebine karşılamak için ANA’nın taahhüdünü yansıtıyor” dedi. “Bu genişleme, yolcularımıza daha fazla seçenek, yeni müşteri deneyimleri sunmayı ve sorunsuz ve keyifli bir yolculuk için taahhüdümüzü pekiştirmeyi amaçlıyor. Paris ve Münih’e günlük uçuşları ve Viyana rotasını Ağustos ayından itibaren yeniden başlattığımız için gurur duyuyoruz. Bu yeni rotaların yolcularımızı nereye götüreceğini görmek ve yönetim vizyonumuz olan ‘Büyüleyici Dünyayı Birleştirme’yi sürekli olarak güçlendirmek için sabırsızlanıyoruz.”

All Nippon Airways (ANA), uluslararası rotalarında heyecan verici bir genişleme duyurdu ve Tokyo’nun Haneda Havaalanı ile Milano arasında ilk kez düzenli uçuşunu başlattı. Bu, şirketin küresel ağını güçlendirmeye devam ederken önemli bir kilometre taşı olarak kabul ediliyor. Milano rotasına ek olarak, ANA, Avrupa’daki sekizinci destinasyonu olan Stockholm’ü ekleyecek ve Nordik bölgeye seyahat eden yolcular için daha fazla uygunluk sağlayacak. İstanbul’a olan yeni rotanın tanıtılması, Orta Doğu ve Afrika’ya olan bağlantıyı artırarak İstanbul’un geniş hub ağından faydalanmayı hedeflemektedir.

Ayrıca, ANA, Avrupa’daki varlığını daha da güçlendirmek amacıyla 2024 Ağustos ayında Haneda-Viyana rotasını tekrar başlatacak. Bu yeni rotaların, Japonya ile bu bölgeler arasındaki ikili değişimleri ve iş talebini artırması beklenmektedir, böylece ANA, gelişmiş seyahat seçenekleri sunma ve uluslararası bağlantıları geliştirmeye olan taahhüdünü pekiştirmektedir.