ANA expands European network with new routes to Milan, Stockholm, and Istanbul - Aviation24.be

ANA, Avrupa ağını Milano, Stockholm ve İstanbul’a yeni rotalarla genişletiyor – Aviation24.be

Japonya’nın en büyük ve 11 yıldır 5 yıldızlı havayolu şirketi All Nippon Airways (ANA), 2024 kış sezonu kapsamında Tokyo Haneda Havalimanı’ndan üç yeni direkt uçuş rotasının başlatılacağını duyurdu. Yeni destinasyonlar arasında Milano, Stockholm ve İstanbul bulunmaktadır ve seyahat talebinin artması ve Japonya ile bu ülkeler arasındaki ikili ilişkilerin güçlenmesine hizmet etmektedir.

Milano Malpensa uçuşları 3 Aralık 2024 tarihinde başlayacaktır. Stockholm Arlanda uçuşları ise 31 Ocak 2025 tarihinde başlayacak olup Japon bir havayolu şirketinin Stockholm’e düzenli sefer düzenlediği ilk uçuş olacaktır. İstanbul uçuşları ise 12 Şubat 2025 tarihinde başlayacaktır. ANA seyahat seçeneklerini geliştirmeyi, yeni müşteri deneyimleri sunmayı ve yönetim vizyonu olan “Dünyayı Hayrete Düşürmek”i desteklemeyi hedeflemektedir. Stockholm’ün eklenmesiyle ANA’nın Avrupa’da sekiz destinasyonu olacak ve Nordik bölgesine seyahat eden yolcular için artan bir kolaylık sunulacaktır.

İstanbul rotası, İstanbul’un geniş hub ağı aracılığıyla Orta Doğu ve Afrika’ya erişimi iyileştirecektir. ANA ayrıca 2024 Ağustos ayında Haneda-Viyana rotasını yeniden başlatacak ve Paris ve Münih’e günlük uçuşlar düzenleyecektir.

ANA’nın Başkanı ve CEO’su Shinichi Inoue: “Bu yeni rotalar, Japonya ile her ülke arasındaki seyahat talebini karşılamaya yönelik ANA’nın taahhüdünü yansıtmaktadır. Umuyoruz ki bu genişleme, seyahat edenlerimize daha fazla seçenek ve yeni müşteri deneyimleri sağlayacak ve sorunsuz ve keyifli bir seyahate olan bağlılığımızı pekiştirecektir.”

ANA’nın ağının genişlemesi, Japonya ile Avrupa arasındaki en büyük taşıyıcı konumunu pekiştirmekte olup, Japonya ile yeni destinasyonlar arasındaki iş ve kültürel değişimlerin daha da kolaylaştırılmasına yardımcı olmaktadır. Havayolu şirketi uluslararası varlığını artırmaya ve istisnai seyahat deneyimleri sunmaya devam etmektedir.