Apple Books is now the official audiobook home of Reese’s Book Club - 9to5Mac

Apple Books is now the official audiobook home of Reese’s Book Club – 9to5Mac

Apple Books, zaten Oprah’ın Kitap Kulübü’nün evi olmuştu, ama şimdi Apple başka bir ünlü ve onların kitap kulübü ile yeni bir ortaklık duyurdu. Reese’nin Kitap Kulübü, Reese Witherspoon tarafından seçilen her ay yeni bir başlıkla, hikayenin merkezindeki bir kadına odaklanıyor. İşte bu yeni ortaklıkla kullanıcılar için ne demek:

Apple Books, her ay yeni seçimler hakkında bildirim almak, önceki seçimleri gözden geçirmek ve Apple ve Reese’nin Kitap Kulübü editörlerinin özel olarak hazırladığı temalı editoryal koleksiyonları deneyimlemek için takip edebilecekleri ayrılmış bir sayfa sunacak. Apple Books ayrıca özel fiyatlandırma promosyonları sunacak. Ayrıca, Candle Media’nın bir parçası olan Hello Sunshine’dan yazarlar ve yetenekler topluluğu yıl boyunca sesli kitap önerileri hazırlayacak ve yalnızca Apple Books’ta ortaya çıkacak olan okuyuculara daha fazla hikaye seçme imkanı sunacak.

Apple Books’ta Reese’nin Kitap Kulübü için ayrılmış merkezi ziyaret edildiğinde, Apple’ın sadece sesli kitapları değil, aynı zamanda Reese’nin seçtiği kitapların e-kitap sürümlerini de vurgulayacağı görülüyor. Ancak Apple’ın ortaklık nedenleri ne olursa olsun kitap kulübünün resmi “sesli kitap evi” olmasına önem verdiği vurgulanıyor.

Bu hareket, Apple’ın Witherspoon ve onun kurduğu Hello Sunshine şirketi ile zaten mevcut olan ortaklığının bir uzantısıdır. Şu anda Candle Media’ya ait olan Hello Sunshine, Apple TV+ için birkaç dizi üretmiştir, bunlar arasında Witherspoon’un başrolde olduğu The Morning Show, ayrıca The Last Thing He Told Me, Surface ve My Kind of Country bulunmaktadır.