Apple iPhone 16 Pro To Boast Record-Breaking Design, Leak Claims - Forbes

Apple iPhone 16 Pro To Boast Record-Breaking Design, Leak Claims – Forbes

Eylül ayında çıkacak olan yeni iPhone’ların farklı bir görünüme sahip olacak gibi görünüyor. Farklı ekranlar, yeni nesil işlemciler için yeni strateji, daha gelişmiş kamera lensleri ve aşırı ısınmayı önlemek için yeni bir termal tasarım gibi birçok şey değişecek. Ve şimdi, bir sızıntı, çerçevelerin daha da ince olacağını ortaya çıkarıyor, dünyanın en dar çerçevesine sahip olacaklar.
“iPhone 15 Pro” ve “iPhone 15 Pro Max”: “iPhone 16 Pro” için ekran daha ince çerçeveli mi olacak?
Bu bile mümkün mü, diyebilirsiniz? Mevcut modellerin zaten ekranın etrafında çok ince boşlukları var.
ForbesApple iPhone 16 İçin Yenilikçi Yükseltme, Birkaç Günde Açıklanacak, Rapor Diyor – David Phelan’ın yazısı
Ancak, bir paylaşımda, güvenilir bir sızıntıcı olan Ice Universe, daha ince çerçevelerin yolda olduğunu duyurdu. Paylaşım şöyle diyor: “Arkadaşım, iPhone 16 Pro’nun çerçevesini azaltacağını doğruladı, Galaxy S24’ü geçerek dünyanın en dar çerçeveli cep telefonu olması, çok yakında gerçekleşecek gibi görünüyor.”
Ice Universe tarafından belirtildiği gibi, şu anda Samsung en ince çerçevelere sahip ancak onların da rekortmenliğinin kısa süreli olacağı görünüyor.
Paylaşım sadece iPhone 16 Pro’dan bahsediyor ancak iPhone 16 Pro Max’in de daha ince bir çerçeve göreceği çok muhtemel görünüyor. Göreceğiz.
Tüm bunlar, daha ince bir sınır elde etmek için “Sınır Azaltma Yapısı” teknolojisini kullanan Apple raporu ile uyumlu. Bu teknolojinin üretimde sorunlar yarattığı söylendi çünkü BRS, inşaatı etkiliyor: “Panelin kenarındaki kablolar ve devreler bunun gerçekleştirilmesi için aşağı doğru bükülmek zorunda kalıyor. Üretim rampasında bazı üretim zorluklarına neden olduğu bildirildi.”
Sınırların nasıl daha ince olacağını görmek zor ama unutmamamız gereken bir şey var, hala telefonu dokunmatik ekrana hafifçe dokunmadan tutabilmeliyiz. Ancak Apple, “dünyanın en dar” tacını Samsung’dan almak için mutlu olacaktır.
Yine de, her bir şey yardımcı olur. Yeni Pro modellerinin öngörüldüğü gibi daha büyük ekranlara sahip olacağı düşünülüyorsa (sırasıyla 6,3 inç ve 6,7 inç için Pro ve Pro Max için), daha ince çerçeveler eli daha kolay sığdırabilir.
Herkesin bu konularla ilgili endişelendiği söylenemez ve bir kişi hemen Ice Universe’ye, “Bu ihtiyacı asla anlamayacağım. Asla.” dedi. Buna sızıntıcı, “Çerçeveyle ilgilenmiyorsunuz ancak size Galaxy A54’ün tasarımını vereceğim, muhtemelen ilk anda beğenmeyeceksiniz.” şeklinde yanıt verdi.
İşte bu kadar.