Apple Vision Pro 2: News and Expected Price, Release Date, Specs; and More Rumors - Lifewire

Apple Vision Pro 2: News and Expected Price, Release Date, Specs; and More Rumors – Lifewire

Apple Vision Pro’nun ikinci versiyonu görüntü kalitesinde, fiziksel tasarımda ve en önemlisi daha düşük maliyetli bir modelin tanıtılmasıyla iyileştirmeler getirebilir. İşte şimdiye kadar bildiklerimiz.

Apple Vision Pro 2 Ne Zaman Çıkacak?

İlk Apple Vision Pro 2024 Şubat’ında çıktı, bu yüzden takip sürümünün ne zaman çıkacağını çok yakın zamanda beklememeliyiz. En iyi Apple muhabirlerinden biri olan Bloomberg’den Marc Gurman, ikinci modelin çıkış tarihini, ilkinin piyasaya sürülmesinden yaklaşık 18 ay sonra çıkabilir diyor. Bu da Apple Vision Pro 2’nin çıkış tarihini 2025 Sonbaharına koyuyor.

Eğer iki model varsa, Apple’ın daha düşük maliyetli versiyonu yüksek kaliteli seçenekle aynı anda duyurabilir, ancak daha sonra gönderebilir.

Vision Pro 2 Fiyatı Hakkında Söylentiler

Henüz Apple Vision Pro 2 fiyatı hakkında pek fazla dedikodu duymadık. Birinci nesil modelin fiyatının 3,499 dolar olduğunu göz önünde bulundurarak, ikinci nesil modelin de benzer bir fiyata sahip olacağını bekleyebiliriz. Apple genellikle cihaz fiyatlarını çok fazla düşürmez, bunun yerine genellikle aynı fiyata özellikleri iyileştirir.

Eğer 1. Nesil modelin satışları Apple’ın istediği gibi değilse ve daha düşük bir fiyatın bunu değiştirebileceğini düşünüyorsa, 3,499 dolarlık fiyat biraz düşebilir. Eğer ikinci, daha düşük maliyetli bir model varsa, 2,000-2,500 dolar aralığında fiyatlar bekliyoruz.

Ön Sipariş Bilgileri

Vision Pro 2, Apple’ın resmi olarak duyurduğunda ön siparişe açılacak. Detaylar açıklandığında burayı kontrol etmeyi unutma.

Vision Pro 2 Özellikleri

Apple Vision Pro 2 özellikleri hakkında dedikodular henız başlamıştır, ancak dikkat çeken bir iddia, önde gelen Apple analisti Ming-Chi Kuo’dan gelmiştir. İşte Vision Pro 2 hakkındaki en son haberler: