Apple Vision Pro demo coming to Lowe’s home improvement retail locations - 9to5Mac

Apple Vision Pro demo coming to Lowe’s home improvement retail locations – 9to5Mac

Hey! Apple Vision Pro’yu denemek ister misin? Bu güne kadar sadece Apple mağazalarında sunulan deneme olanakları artık popüler bir ev iyileştirme perakendecisinde de mevcut olacak.

Lowe’s bu ay seçili yerlerde müşterilere Apple Vision Pro denemelerini sunmaya başlıyor. Deneyim, müşterilere gözlüklerle uygulamayı kullanma deneyimi sunacak.

Lowe’s’un pilot girişimi, 8-12 Haziran tarihleri ​​arasında Kuzey Karolina’nın Central Charlotte bölgesinde başlayacak. Apple Vision Pro denemeleri, 22-25 Haziran tarihleri ​​arasında North Bergen, New Jersey ve Sunnyvale, California’daki Lowe’s mağazalarına genişleyecek.

Web sitesine göre, “Bir Lowe’s mutfak uzmanı ile yaklaşık 45 dakika sürecek bir bire bir deneyim yaşayacaksınız. Apple Vision Pro’yu kendiniz deneyimleyecek ve uzamsal hesaplamanın sihrini yaşayacaksınız.”

İşte Lowe’s’taki Apple Vision Pro oturumlarından neler bekleyebileceğiniz:

Mağazada Lowe’s Style Studio™ deneyimi, müşterilerin Apple Vision Pro’yu takmaları ve Lowe’s Style Studio uygulamasını çalıştırmaları ile başlayacak. Bu uygulamada Lowe’s’un profesyonel tasarımcıları tarafından hazırlanan önceden belirlenmiş stilleri keşfetme ve yüzlerce gerçek dünya malzemelerini, armatürleri ve cihazları kişisel zevklerine uyacak şekilde özelleştirme imkanı sunulacak.

Müşterilere bir birebir randevu sırasında bir Lowe’s çalışanı rehberlik edecek, onları Lowe’s Style Studio™’ya daldıracak ve gerçek ürünlerle dolu sanal bir oyun alanı keşfetmelerine izin verecek. Lowe’s Style Studio™ ile müşteriler neredeyse 80 milyar tasarım kombinasyonu arasından seçim yapabilir ve kendi tarzlarına uygun bir mutfak ilhamı yaratabilirler.

Kazanan bir temayı bulduklarında müşteriler seçimlerini kaydedebilir, güzel bir PDF olarak arkadaşlarına, ailesine, bir tasarımcıya veya yükleniciye kolayca e-posta gönderebilir, SMS atabilir veya AirDrop ile gönderebilir ve sonunda onları mağazada, çevrimiçi olarak veya Lowe’s mobil uygulamasında satın alabilirler.

Shoppers, Apple Vision Pro ve Lowe’s Style Studio deneyimlemek için bir randevu alabilirler. Lowe’s Style Studio ücretsiz olarak Apple Vision Pro’da mevcuttur.