Apple Watch deals: Save up to $70 at Amazon this Memorial Day - Reviewed

Apple Watch deals: Save up to $70 at Amazon this Memorial Day – Reviewed

Sıcak yaz günleri için tatlı bir teknoloji parçasına mı ihtiyacınız var? O zaman acele edin, çünkü Onaylanmış Apple Watch’lar şu anda satışta. Apple’ın en iyi giyilebilir teknolojileri ürettiğini tespit ettik ve Amazon’da derin indirimler sayesinde bazı favori Apple Watch’larımızı daha ucuza satın alabilirsiniz.

Ancak, stoklar sınırlı ve bazı renkler ve stiller şimdiden tükenmiş durumda. Bu nedenle Memorial Day satışları bitmeden hemen harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sınırlı bir süre için satışta olan uzmanlarımızın favori Apple Watch’larının birkaçına daha yakından bakmak için kaydırın.

1. Apple Watch Serisi 9

Apple Watch Serisi 9, Apple Watch Serisi 8’den% 30 daha hızlı ve daha büyük bir ekran, gelişmiş işlemci gücü, sağlam fitness izleme işlevi gibi birçok yenilik sunuyor. İlk kez akıllı saat satın alacak ya da bir Apple Watch almayı düşünenler için Apple Watch Serisi 9 mükemmel bir seçim – bizim favori akıllı saatin, iPhone’a sahip olan veya bunu düşünen herkes için en iyi giyilebilir teknoloji olduğunu düşünüyoruz. Bu Memorial Day’de bu Amazon fırsatıyla bir tane 70 dolar indirimle alabilirsiniz.

2. Apple Watch SE

Apple Watch SE aynı zamanda Editörlerimizin Seçim Ödülü’ne de sahip. Apple’ın giriş seviyesi giyilebilir teknolojisi olarak, Seri veya Ultra akıllı saatlerinin tüm özelliklerini sunmuyor. Ancak test ettikten sonra, çoğu insanın bu cihazın eksik olduğunu hissetmeyeceğine eminiz: Apple App Store’da bulunan binlerce WatchOS uygulamasının herhangi birini çalıştırabilir, kalp atış hızınızı ve diğer fitness metriklerini izleyebilir, Siri ile eller serbest komutlar ve metin yazmanıza ve telefon görüşmeleri yapmanıza yardımcı olabilir. Daha da iyisi, Apple Watch SE, Seri 8’de olduğu gibi dahili kaza tespit özelliğine sahiptir ve giyen herkesin hayatına biraz daha güvenlik katar. Apple Watch SE şu anda Amazon’da 219 dolara kadar indirimli olarak satılmaktadır.

3. Apple Watch Serisi 8

Apple Watch Serisi 8, 2022’nin En İyi Genel Akıllı Saati için seçimimiz oldu ve Editörlerimizin Seçim Ödülü’nü kazandı. Cihazlar arasında sürüm sürümünden pek değişiklik olmadığı göz önünde bulundurulduğunda, hala Apple Watch Serisi 8’i önermeye devam ediyoruz, özellikle Şu anda 129 dolardan fazla indirimli olarak alınabilirken. 41mm boyutu, daha küçük bilekleri olanlar veya günlük sürücü olarak daha küçük bir saat tercih edenler için idealdir. Genellikle tüm aydınlanma koşullarında okunabilen parlak, renkli OLED ekranı, işte görevleri takip etmek için harika bir seçimdir veya hafta sonu yürüyüşü sırasında doğayı keşfetmenize yardımcı olabilir.

Apple Watch almak istiyor musunuz? Günlük rutininizi daha da kolaylaştırabilecek bir akıllı saat teknolojisi arıyorsanız, bir Apple Watch kesinlikle zaman ve para harcamaya değer. Apple Watch’u bileğinize takarak, telefondaki müzikleri kontrol edebilir, bir cihaz çekmeden şehri veya doğayı kolayca gezinebilir veya sabah işe giderken çantanızdan telefonunuzu çıkar-madan birine sevginizi söyleyebilir veya yazılı ya da sesli olarak iletebilirsiniz.

Hakkında daha fazlasını öğrenmek için bağlantıya tıklayarak indirimli ürünlere göz atabilirsiniz: [store].