December Team of the Month: McBride, Fraser, Burke, Meesseman, Sabally - FIBA

Aralık Ayı Takımı: McBride, Fraser, Burke, Meesseman, Sabally – FIBA

Aralık ayında EuroLeague Women takımından beş oyuncu da bulunur. Ayrıca, Aralık MVP ödüllerini toplama şansları bulunmaktadır. Tüm hayranlar, aşağıdaki oy vererek görüşlerini belirtebilirler ve anket sonuçları büyük kazananın açıklanmasından önce uzman panelimizin görüşleriyle birlikte dikkate alınacaktır.

Belçikalı yıldız Emma Meesseman, Fenerbahçe Alagoz Holding’in grup aşamasından çeyrek finallere geçişini sağlayanın etkili faktörü olarak parlıyor. Cuma günü, performans verimlilik değerlendirmesi 21.0 olarak 20.0 sayı, 5.0 ribaund, 4.3 asist ve 2.0 top çalma ortalamasıyla devam ettiği için ödüllendirildi. Ayrıca, Meesseman’ı 20.0 performans etkinlik puanı ve 18.3 sayı, 7.0 ribaund ve 5.3 asist ortalaması ile Fenerbahce arkadaşı Kayla McBride takip ediyor.

Kennedy Burke, Villeneuve d’Ascq LM’deki inanılmaz bir form artışının ana gücü olarak gösterilebilir. Aralık ayında ortalama 16.7 sayı, 8.3 ribaund, 3.7 top çalma ve 2.7 asist ile 22.3 performans verimlilik değerine sahipti. Ayrıca, Nyara Sabally’nin Çek takımı ZVVZ USK Praha’nın Aralık ayında yenilmezliğini sürdürmesine yardımcı olmasıyla ocak ayının MVP’si olarak dikkat çekiyor. Onun performans verimlilik değerlendirmesi 17.5, ortalama 15.0 sayı, 5.5 ribaund ve 2.0 top çalma oldu. Ayrıca, KGHM BC Polkowice’nin başarılı bir ay geçirmesinde etkili olan Brianna Fraser da mevcut. Forbes, iki galibiyetle 22.0 performans verimlilik değerine sahip oldu, 21.5 sayı, 6.5 ribaund ve 2.0 asist ortalamasıyla takımına yardımcı oldu. Adaylar arasında Aralık ayının MVP’si için oyunu kullanabilirsiniz.