Best Apple TV+ Deals: Here’s How to Stream ‘Killers of the Flower Moon,’ ‘Masters of the Air’ and More for Free - Hollywood Reporter

Best Apple TV+ Deals: Here’s How to Stream ‘Killers of the Flower Moon,’ ‘Masters of the Air’ and More for Free – Hollywood Reporter

Canlar, National Streaming Day’in kutlu olsun! Apple TV+, ayağını yorganına göre uzatıp içeriklerini keyifle izleyebileceğin en iyi platformlardan biri. Üstelik, eğer henüz üye değilsen şimdi ücretsiz bir şekilde Apple TV+’a sahip olabilirsin.

Ayda 9.99 dolarlık bir fiyatla Apple TV+ belki Hulu’ya göre biraz pahalı gelebilir, ama Netflix’e göre daha uygun. Ayrıca birçok ödül adayı dizi ve film, harika bilim kurgu yapımları, canlı spor yayınları ve on-demand içerikleri bu platformda seni bekliyor.

Apple TV+ için para ödemek istemiyorsan panik yapmana gerek yok! İşte en iyi Apple TV+ abonelik fırsatları hakkında daha fazla bilgi için okumaya devam et.

İlk olarak, basitçe Apple TV+’ın standart ücretsiz deneme sürecine kaydolabilirsin. Servise bağlanmadan önce 7 gün boyunca Apple TV+’ı ücretsiz deneyebilirsin. Deneme süreci dolduğunda iptal edersen hiçbir ücret ödemezsin.

Şu anda Best Buy’da herhangi bir şey satın almadan Apple TV+’ı üç ay boyunca ücretsiz alabileceğin bir kampanya var. Apple TV+’ı sepete ekle, alışverişi tamamla ve hazırsın! 90 gün sonra iptal etmek istersen de hiçbir bağlayıcı şart yok. Detayları buradan öğrenebilirsin.

T-Mobile da Go5G Next ve Plus planlarına sahip yeni ve halihazırdaki abonelerine ücretsiz Apple TV+ hizmeti sunuyor. Bazı T-Mobile Go5G planları ayrıca ücretsiz Netflix, reklamlı Hulu için 12 ay ücretsiz, ViX Premium için bir yıl ve beyzbol sezonunda ücretsiz MLB.TV içeriyor.

Eğer uygun bir Apple cihazı alırsan (iPhone, iPad, Apple TV veya Mac) üç ay boyunca Apple TV+’ı ücretsiz olarak izleyebilirsin. Apple mağazalarında veya Best Buy ve Target gibi Apple yetkili mağazalarında alışveriş yaparak 90 gün boyunca ücretsiz yayın keyfi yapabilirsin.

Apple TV+’ın yedi günlük ücretsiz deneme süresini kullanmanın yanı sıra Apple One’ın bir aylık ücretsiz deneme süresiyle de Apple TV+’ı ücretsiz olarak izleyebilirsin. Bu paket Apple Music, Apple Arcade, Apple News+, Apple Fitness+ ve iCloud+ gibi hizmetleri bir araya getirerek tek bir indirimli fiyatla sunuyor.

Öğrenciysen, Apple TV+ ve Apple Music aboneliğini sadece ayda 5.99 dolara alabilirsin. Bu fiyat, her bir hizmete ayrı ayrı abone olmanın çok daha ucuz olduğu bir fırsat. UNiDAYS aracılığıyla kaydolman ve onaylanman gerekiyor. Bu öğrenci abonelik planıyla bir aylık ücretsiz deneme süresi de mevcut.

Apple TV+’ı ücretsiz izlemenin bu kadar farklı yolu varken yapman gereken tek şey nereden başlayacağına karar vermektir. Eğer orijinal içerikleri, canlı sporları ve yeni filmleri seven biriysen, Apple TV+’ın sunduğu fırsatları değerlendir ve keyifli vakit geçir. Mevcut içerikler ve yeni filmler hakkında daha fazla bilgi almak için takipte kal.