Borsa İstanbul’da Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. için Çanlar Çaldı – Exchange News Direct

Borsa İstanbul A.Ş.’nin CEO’su Korkmaz Ergun, Açılış Çanı Töreni’nde yaptığı konuşmada şunları belirtti:
“Sayın konuklar,
Bugün, şirketimizin ev sahipliğinde Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın borsamızda listelenmesini kutladığımız Açılış Çanı Töreni’ne hepinizi hoş geldiniz diyoruz.
Bugün itibariyle Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayarak gayrimenkul sektöründeki deneyim ve kurumsal belleğini sermaye piyasalarına taşıyan değerli şirketimiz, halka arz gelirleri ile yatırımlarını ve projelerini gerçekleştirecek ve hedeflerini daha da yukarıya taşıyacaktır.
Avrupakent, yeni paydaşların şirkete katılmasıyla elde ettiği güçle başarılarını daha da ileriye taşıyacaktır. Ayrıca, sorumluluk bilinciyle, şirket, bu başarısını ve geleceğini ona güvenerek halka arzda yer alan yatırımcılarla paylaşacaktır.
Sayın konuklar,
Bu vesileyle, Avrupakent GYO’nun bu başarılı halka arz sürecine katkıda bulunan herkese, tüm şirket çalışanlarına ve aracı kuruma teşekkürlerimi sunmak isterim. Bu halka arzın sermaye piyasalarımız için bereketli olmasını dilerim. Avrupakent GYO’yu Borsa İstanbul ailesine hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum.”