New flight routes from Bratislava BTS to Turkey, Greece and Montenegro this summer with Kiwi.com! - Kiwi.com Stories

Bratislava’dan Türkiye, Yunanistan ve Karadağ’a Bu Yaz Yeni Uçuş Rotaları – Kiwi.com İle! – Kiwi.com Hikayeleri

Bratislava Havalimanı ve Kiwi.com, İstanbul, Antalya’ya yeni düzenli uçuşlar ve Atina ve Yunan adalarına uçuşların başlatılacağını, ayrıca Podgorica’ya yeniden başlanacağını heyecanla duyuruyor. Türkiye, Yunanistan ve Karadağ’da yapılacaklar hakkında uçuş tarihleri, rota bilgileri ve ucuz uçak bileti rezervasyonu hakkında detaylar yazımızda yer alıyor.

Bu yaz, Bratislava Havalimanı’ndan uçmak için daha fazla destinasyon seçeneğiniz olacak. Her zaman popüler olan Londra, Palma de Mallorca, Burgas ve Dubai gibi yerlere yapılan uçuşların yanı sıra, Bratislava’dan Avrupa’nın ötesine kadar daha fazlasını görebilirsiniz.

15 Mayıs 2024’te Pegasus tarafından İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na iki kez haftalık (Çarşamba ve Pazar) uçuş yapılacak. Bu yeni bağlantı, yolcuların yalnızca İstanbul’a değil, aynı zamanda Türkiye, Orta Doğu ve Asya’daki diğer Pegasus uçuşlarına bağlanmalarını kolaylaştıracak. Benzer şekilde, 18 Mayıs – 26 Ekim 2024 tarihleri arasında, Bratislava ile Akdeniz tatil beldesi Antalya arasında bir başka rota olacak. Şehri mi yoksa plajı mı tercih ederseniz, tercih sizin.

İstanbul’da Neler Yapılır?
Büyüleyici Süleymaniye Camii’nin muhteşem manzarasını sunan İstanbul, hem Anadolu hem de Avrupa’nın en büyük, en tarihi ve en çeşitli şehirlerinden biridir. İstanbul, Hagia Sophia, sayısız cami, kilise ve saraylar ile boğazdaki gemilerin ışıklarına, park ve bahçelere kadar her şeyi içeren kültür, yemek, din, tarih, mimari ve hemen hemen her şeyin karışımıdır. Muazzam Kapalıçarşı’da kaybolun, İstiklal Caddesi’nde insanları izleyin, renkli sokaklarda keşfe çıkın ve leziz yerel yemeklerin tadını çıkarın.

Aegean Airlines’ın Mart 2024’ten bu yana Bratislava’dan Atina’ya yenilenen seferler düzenlediğini unutmamak gerek. Bu rota, sadece yolcuların kolayca Yunan başkentine gitmelerini sağlamaz, aynı zamanda Santorini, Korfu, Midilli ve İraklion gibi yerleri keşfetmelerini de sağlar.

Atina ve Yunan Adalarında Neler Yapılır?
Atina, dünyanın dört bir yanından turistler için popüler bir destinasyondur. Akropolis, Parthenon, Agora ve güzel Plaka mahallesinin yanı sıra Monastiraki’de yerel renk ve kalite, Atina Milli Bahçesi’nde sükunet ve A.D. 170 civarında tarihlendirilen Herod Atticus Odeon’da performans izleme fırsatı bulabilirsiniz.

12 Haziran 2024’ten itibaren Air Montenegro ile Bratislava’dan Karadağ’ın başkenti Podgorica’ya düzenli sezonluk uçuşlar yapılacaktır. Bu rota, şehirde kısa bir mola vermek için harika bir yer olmasının yanı sıra Adriyatik Denizi’nin plajları ve ülkenin iç bölgelerinde doğal güzelliklerini keşfetmek için de harika bir yol sunar.

Podgorica ve Çevresindeki Maceralar
Podgorica’da Stara Varoş olarak adlandırılan eski şehirde Osmanlılar tarafından 1474-1879 yılları arasında inşa edilen meyhane, kahvehane ve dar sokaklarla dolu bir tarihi alan yer almaktadır. Şehrin dışında ise Karadağ, Hırvatistan’ın kuzeyine göre daha sakin sahillere sahiptir ve sahile ulaşım oldukça kolaydır.

Morača Nehri Kanyonu, Biogradska Gora Milli Parkı’nda yer alan Avrupa’daki tek yağmur ormanlarından birini ziyaret edebilir veya yerin altını keşfetmek ve Lipa Mağaraları’ndaki geçitleri ve mağaraları görebilirsiniz. He tüm bu yerlere karayolu ile en fazla 90 dakikalık bir mesafede, bazılarına ise Morača Nehri Kanyonu gibi ulaşım yalnızca yarım saat sürmektedir. Podgorica’ya uçun ve Karadağ’ın size göstermek istediği her şeyi keşfedin!

Harika destinasyonlarla dolu olan Bratislava Havalimanı, modern ve uygun fiyatlı uçuşlarla yaz boyunca harika bir seçenektir. Brno, Viyana ve çevresinden kolay ulaşım, araçla varışta kolay erişim ve park imkanı, fantastik değerli uçuşlar sunmaktadır. Bugün kiwi.com üzerinden Bratislava’dan uçuşları arayın ve rezerve edin!