Czech Republic vs Turkey LIVE! Euro 2024 result, match stream and latest updates today - Yahoo Eurosport UK

Çek Cumhuriyeti – Türkiye CANLI! Euro 2024 Sonucu, Maç Yayını ve Güncel Gelişmeler – Yahoo Eurosport UK

Çek Cumhuriyeti ile Türkiye arasında oynanan maçta Türkiye, Çek Cumhuriyeti’nin gayretli bir geri dönüşüne karşı direnç gösterdi ve geçen dakikalarda attığı bir golle 2-1 galibiyet elde ederek Euro 2024 F Grubu’nda ikinci sırayı garantiledi ve son 16 turunda Avusturya ile eşleşti. Çekler’in tur atlaması için galibiyete ihtiyaçları vardı, ancak hücuma dönük orta saha oyuncusu Antonin Barak’ın 20. dakikada kırmızı kart görmesi planlarının büyük bir darbe almasına neden oldu.

Türkiye kaptanı Hakan Çalhanoğlu’nun 50. dakikada attığı gol durumu daha da kötüleştirdi ancak Tomas Soucek’in 16 dakika sonra attığı golle Çekler umutlandı. Ancak, Türkiye, Cenk Tosun’un uzatma dakikalarındaki golüyle galibiyeti garantiledi.

Çek Cumhuriyeti – Türkiye maçının özeti:

– KIRMIZI KART! Barak sadece 20 dakika sonra atıldı.
– GOL! Çalhanoğlu’nun füze gibi golü Türkiye’yi öne geçirdi.
– GOL! Soucek, Çekler’i bir gol uzaklaştırdı.
– GOL! Tosun’un geç golü, geri dönüşü durdurdu.

Türkiye’nin Çek Cumhuriyeti karşısındaki 11’i: Mert Günok, Merih Demiral, Samet Akaydin, Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu, Salih Özcan, İsmail Yüksek, Mert Müldür, Kenan Yıldız, Ferdi Kadıoğlu, Barış Alper Yılmaz.

Çek Cumhuriyeti’nin Türkiye karşısındaki 11’i: Staněk, Holeš, Hranáč, Krejčí, Coufal, Souček, Provod, Barák, D. Jurásek, Hložek, Chytil.

Maçtan sonra Gürcistan’ın Portekiz’i yenerek son 16’ya yükseldiği diğer F Grubu maçında büyük bir sürpriz yaşandı. Berlin’in yolunun çizildiği maçta Avusturya, Türkiye’yi bekliyor.

Türkiye’nin ikinci tura yükselmesi için ihtiyacı olan bir puan alabileceği Çek Cumhuriyeti maçına ilişkin tüm güncellemeleri, hazırlıkları, takım haberlerini, maç eylemlerini ve tepkileri buradan takip edin! Hamburg’daki Volksparkstadion’da oynanan maçın başlama saati 20:00 BST.