Diablo Immortal Splintered Souls, RPGnin “şimdiye kadarki en büyük güncellemesi” – Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Diablo Ölümsüz Diablo 4’ün piyasaya sürülmesinin ardından birçok PC oyuncusunun aklında ikinci planda kalmış olabilir, ancak çapraz RPG oyunu, hem oynaması ücretsiz hem de mobil cihazlarda mevcut olması nedeniyle hala pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Şimdi Blizzard oyunun “şimdiye kadarki en büyük güncellemesini” başlatmaya hazırlanıyor çünkü Diablo Immortal Splintered Souls tatil sezonunda tam zamanında piyasaya sürülecek.

Tarihteki en iyi RPG oyunlarından bazılarının yer aldığı hikayeli seri için tamamen yeni bir sınıf olan Diablo Immortal Blood Knight’ın piyasaya sürülmesinin ardından, bir sonraki yolculuğumuz bizi oyunun en ikonik ortamlarından birine götürecek. Diablo Immortal Splintered Souls’ta, Inarius tarafından Worldstone’u çevreleyen koruyucu bir kabuk olarak inşa edilen ve Diablo 2 Lord of Destruction genişleme paketindeki kilit konumlardan biri olan Arreat Dağı’na gideceğiz.

Ne yazık ki, Worldstone’un parçalanması Arreat Dağı’nı enkaz haline getirdi; bu da aslında keşfedeceğimiz bölgenin, dağın ve Worldstone’un dağınık kalıntılarıyla dolu yeni bir bölge olduğu anlamına geliyor. İkincisi aynı zamanda araziyi de çarpıttı ve sonuçta uygun şekilde dehşet verici bir ortam ortaya çıktı: Güney Dreadlands.

Bu yeni alanın yanı sıra, büyük bir Diablo Immortal güncellemesinden bekleyeceğiniz her şey ve daha fazlası var; bu, savaşacak yeni bölge patronları ve Helliquary patronları anlamına geliyor; dolayısıyla en iyi Diablo Immortal yapılarınızı yanınızda getirmeniz gerekecek. Ancak iyi ekipmanlarla yola çıkmak yalnızca başlangıçtır; Diablo genel menajeri Rod Fergusson’un belirttiği gibi, “Bu her zaman ganimetle ilgilidir.”

Diablo Immortal’ın baş tasarımcısı Scott Burgess, “PvE oynanışında yeni modların genişlemesini” bekleyebileceğinizi söylüyor ve şunu ekliyor: “Çok çok tanıdık bir şeyler ekleyeceğiz.” Bu, elbette, savaşta size katılırken toplayabileceğiniz ve geliştirebileceğiniz yeni savaş arkadaşları olan tanıdıkların tanıtılması anlamına geliyor.

Ayrıca yeni bir battle pass ve Diablo Immortal Phantom Market’e eklenen yeni öğelerle birlikte, elbette çok daha fazla kozmetik ürün de olacak. Diablo Immortal Splintered Souls Aralık ortasında çıkıyor.

O zamana kadar hangi sınıfı oynayacağınıza karar veriyorsanız Diablo Immortal seviye listemizin nasıl göründüğüne göz atın. Bu tatlı ganimeti elde etmenin daha fazla yolunu görmek için Diablo gibi en iyi oyunlara göz atın ve bütçenizi zorlamadan daha fazla oynama yolu için en iyi ücretsiz PC oyunlarına göz atın.

Bizi ayrıca takip edebilirsiniz Google Haberleri günlük PC oyunları haberleri, incelemeleri ve kılavuzları için.

oyun-2