Dior brings festive magic to İstanbul Airport duty free - DFNIonline.com

Dior, İstanbul Havalimanı’nda duty free alanında bayram büyüsü yaratıyor – DFNIonline.com

Parfums Christian Dior, Gebr Heinemann ve Unifree Duty Free, İstanbul Havalimanı’nda bir tatil pop-up etkinliği için işbirliği yapmıştır.
Dior Evi, Fransız Tuileries Bahçesi’nden esinlenen bir animasyonla bu tatil sezonunda havalimanına ışıltı getiriyor.
Pop-up, seyahat edenleri büyüleyici bir yolculuğa çıkarıyor ve Aralık ayının sonuna kadar parfüm, makyaj ve cilt bakımı için Dior’un ikonlarını ve sınırlı sayıdaki ürünlerini keşfetmelerine olanak tanıyor.
Yukarıda resmedildiği gibi, resmi kurdele kesme töreni 8 Aralık’ta yapıldı ve LVMH Seyahat Perakende Güzellik Başkan Yardımcısı Alireza Danai, Christian Dior Parfümleri Seyahat Perakende Avrupa Genel Müdürü Edouard Dordor, Christian Dior Parfümleri Seyahat Perakende Bölge Müdürü Thierry Ducarre, Heinemann için Christian Dior Parfümleri Seyahat Perakende Hesap Geliştiricisi Alexander Cronert ve Christian Dior Parfümleri Perakende Müdürü Turkey Seyahat Perakende Hande Yıldırım katıldı.
Unifree Duty Free Baş Ticari Sorumlusu Ceren Tonguç şunları söyledi: ”Burada olma ve İstanbul Havalimanı’nda harika bir Dior tatil kampanyasını ortaya çıkarmak ayrıcalığına sahip olduğumuz için çok heyecanlıyız. Unifree Duty Free olarak, konuklarımızın kendilerini özel hissettirecek benzersiz deneyimler sunmak için çalışıyoruz. Ve bu olağanüstü tatil kampanyasıyla tüm yolcular keyif alacaklar ve Paris’in sembolik Tuileries Bahçesi’nde kendilerini hissedebilecekleri özel bir yolculuğa çıkacaktır.”
Gebr Heinemann Pazarlama Direktörü Jens Peter Peuckert şunları ekledi: “Bu gerçekten benzersiz pop-up, muhteşem bir ürün yelpazesinin harika bir sergilencesi ve unutulmaz bir deneyim olarak karşımıza çıkıyor.
“Dior ile, benzersiz alışveriş deneyimleri vizyonunu paylaşıyoruz. Birlikte seyahat perakendesinin sınırlarını genişletiyoruz.”