Dodgers & Astros play Friday on Apple TV+. Here’s how to watch (possibly for free) - True Blue LA

Dodgers & Astros play Friday on Apple TV+. Here’s how to watch (possibly for free) – True Blue LA

Bu hafta sonu Dodgers, Astros karşısında Houston’da yapacakları yolda bir geziye başlıyor ve Cuma akşamının seri açılışı sadece Apple TV+’da olacak. Oyunlara Wayne Randazzo ve Dontrelle Willis gibi analistler, Heidi Watney ise muhabir olarak eşlik edecek. Cuma akşamı için yerel yayın olmayacak.

Apple TV+, aylık 9.99 dolara mal olan bir abonelik hizmetidir, ancak MLB tüm sezon boyunca Apple TV+ için iki aylık ücretsiz abonelik sunan bir anlaşma yapıyor. Bu, hem yeni hem de eski aboneler için geçerlidir. Ben de sadece Cuma sabahı üye olan bir önceki aboneyim ve bu anlaşmanın çalıştığını onaylayabilirim.

Cuma günü üye olmanız Eylül 26’sına kadar ücretsiz aboneliğinizin geçerli olmasını sağlayacak, bu da düzenli sezonun son Cuma günü dışında tüm oyunları kaplamaktadır. Dodgers’ın Ağustos ayında Apple TV+’da oynayacakları oyunlar yok ve Eylül ayındaki ağ üzerindeki oyunların listesi büyük olasılıkla Ağustos’un ilerleyen zamanlarında açıklanacaktır.

Bu Dodgers-Astros oyunu sezon boyunca Apple TV+’da üçüncü Dodgers oyunu. Onlar Mart 29’da Dodger Stadyumunda Cardinals’ı yendiler ve 11 Haziran’da Yankee Stadyumunda Yankees’ı yendiler. New York’taki bu 7 Haziran oyunu nadir bir açıklık örneğiydi çünkü hem Dodgers hem de Yankees oyunu yerel olarak yayınladılar.

Gavin Stone Cuma günü Houston’da Dodgers adına sahaya çıkacak, Astros ise solhuş Framber Valdez’i sahaya sürecek. Umarım bu heyecan verici karşılaşmayı kaçırmazsınız, Apple TV+’dan tezahüratlar yükselteceğiz ve en sevdiklerimizi destekleyeceğiz! Her kuponun bir sonu var, keyfini çıkarın ve Dodgers’ı desteklemeye devam edin!