Kamala Harris az farkla Trump'ın önünde - Bloomberg HT

ELEME POTASINDA! MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 16 Ekim MasterChef eleme potasına kim gitti, bireysel dokunulmazlığı kim aldı? – Habertürk

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında 16 Ekim akşamı gerçekleşen eleme potasında heyecan doruktaydı. Yarışmacılar arasında yaşanan kural ihlali, şeflerin dikkatinden kaçmadı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı ise merak konusuydu. Gecenin sonunda eleme potasına kimlerin gittiği ve hangi takımın dokunulmazlık oyununu kazandığı ortaya çıktı.

MasterChef Türkiye’nin 17 Ekim bölümü için yapılan tanıtımlar izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Programda yaşanan gelişmeler ve yaşanan olaylar ile ilgili meraklı bekleyiş sürüyor. Herkes, eleme adaylarının kimler olduğunu ve kimin bireysel dokunulmazlık oyununu kazandığını öğrenmek için sabırsızlanıyor.

MasterChef’in son bölümünde, eleme potasına giden yarışmacılar ve kazanan takımın adı izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Ayrıca, Semih ve Onur’un yaptığı kural ihlali de reji tarafından yakalanmıştı. Bu durum da büyük bir merak konusu haline gelmişti. Ayrıca, Hakan’ın sözleri de gündem yaratmış ve tartışma konusu olmuştu. Tüm bu gelişmeler, MasterChef’in izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

MasterChef’in 16 Ekim’de yayınlanan bölümünde eleme adayları belli oldu. Yarışmacılar arasında sıkı bir rekabet yaşanırken, kural ihlali yapan yarışmacılar ise şeflerin dikkatinden kaçamadı. Tüm bu gelişmeler, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Kimin eleme potasına gideceği ve bireysel dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazanacağı merakla bekleniyor.

MasterChef’in heyecan dolu bölümleri izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yarışmacılar arasındaki rekabet, kural ihlalleri ve dokunulmazlık oyunlarının sonuçları herkesi merak içinde bırakıyor. Kimin eleneceği ve kimin yoluna devam edeceği büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor.

MasterChef’in her bölümü aksiyon dolu anlarla dolu. izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yarışmacıların arasındaki rekabet, kural ihlalleri ve dokunulmazlık oyunlarının sonuçları izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hangi yarışmacıların eleme potasına gideceği ve bireysel dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazanacağı büyük bir merak konusu. Herkes bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyor.