En son Windows 11 güncellemesi bazı kullanıcılar için yüklenmeyecek ve yüklense bile oyun performansını düşürecek – Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Windows 11 kullanıcıları KB5031455 güncelleştirmesiyle ilgili sorunlar yaşıyor; bazı sistemler güncelleştirmeyi yüklemiyor, diğerleri yükleme sorunlarıyla karşılaşıyor ve güncelleştirme başarıyla yüklenirse bazıları hata mesajlarının yanı sıra oyun sorunları da görüyor.

Buna göre Windows En Sonbirkaç kullanıcı siteye Windows 11 güncellemesi hakkında şikayette bulunarak kurulumun “çalışacağını ve başarısız olacağını, ardından yeniden başlatılacağını, çalıştırılacağını ve tekrar başarısız olacağını” belirtti.

Başka bir kullanıcı, güncellemeden sonra oyun performansıyla ilgili sorunlar hakkında yorum yaparak yapının “birkaç oyunu bozduğunu” söyledi. Kullanıcıya göre Epic Games Store’da bulunan Fortnite ve Horizon Zero Dawn gibi bazı oyunlar çöktü ve başlamayı reddetti. Bunlara benzer daha fazla yorum Windows En Son sitesine bırakıldı.

Önizleme güncellemeleri nedeniyle bir dizi sorunun ortaya çıkması ilk kez değil. Windows 11 22H2 kullananlara yönelik bir önizleme güncellemesi olan KB5030310, Dosya Gezgini’nde hatalı davranışlara ve daha yavaş çalışma sürelerine yol açan sorunlara neden oldu.

Henüz KB5031455 güncelleştirmesini yüklemediyseniz bu sorunlar Microsoft tarafından çözülene kadar biraz daha beklemenizi öneririz. Ancak kendinizi cesur hissediyorsanız ve yine de devam etmek istiyorsanız Ayarlar’a, ardından Windows Güncelleme’ye gitmeniz ve ‘Güncellemeleri Denetle’yi seçmeniz gerekir. Cihazınız yeni isteğe bağlı güncellemeyi bulduğunda ‘İndir ve yükle’ düğmesini tıklayın.

Windows En Son sürümünün güncellemeyi kendi makinelerinde test ettiğini ve yukarıda listelenen sorunların aynılarını tespit ettiğini unutmamakta fayda var; bu nedenle, güncellemeyi yüklemeyi planlıyorsanız bir kez daha dikkatli ilerlemenizi öneririz.

Bunları da beğenebilirsin…