How to watch Netherlands-Turkey for free in Euro 2024: Time, TV and streaming - New York Post

Euro 2024’te Hollanda-Türkiye maçını ücretsiz nasıl izlenir: Saat, TV ve yayın – New York Post

2024 Avrupa Şampiyonası’nın çeyrek final karşılaşmaları bugün tamamlanıyor ve yarı final sahası belirlenecek.

Son çeyrek final maçında, F Grubu’nda iki galibiyet ve bir mağlubiyetle ikinci sırada yer alan Türkiye, 16. Turda en yüksek sıralanmış üçüncü takım olarak devam eden ve 16. Turda Romanya’yı 3-0 mağlup eden Hollanda ile karşılaşacak.

Buradan bir takım yarı finale yükselecek, diğerinin Avrupa macerası sona erecek.

Maç FOX’ta yayınlanacak, ancak kabloyu keserseniz, Sling TV üzerinden indirimli olarak ve DIRECTV Stream üzerinden ücretsiz olarak yayınlanabilir.

Hollanda-Türkiye maçı ne zaman?

Hollanda-Türkiye maçı bugün, 6 Temmuz, Türkiye saatiyle 21.00’de başlayacak.

Hollanda-Türkiye maçı hangi kanalda?

ABD’de Hollanda-Türkiye maçı FOX’ta yayınlanacak. Eğer kablolu yayınınız varsa, FOX’u bugün 12:00’de açmanız yeterli ya da Fox Sports uygulamasını indirip kablo giriş bilgilerinizle oturum açabilirsiniz.

Hollanda-Türkiye maçını ücretsiz izlemek için ne yapmalı?

Euro’nun yalnızca bir haftasından fazlası kaldığı için maçları tamamen ücretsiz izleyemeyeceksiniz, ancak DIRECTV Stream yeni aboneler için beş günlük ücretsiz deneme süresi sunuyor. Deneme sona erdiğinde aylık 79.99 dolara 90’dan fazla canlı kanalı izleyebilirsiniz.

Hollanda-Türkiye maçı diğer yollarla nasıl izlenir?

Euro turnuvasındaki tüm maçları izlemeyi planlıyorsanız, hepsini 14 Temmuz’daki final öncesinde sona ereceği için hiçbir ücretsiz deneme kampanyasından yararlanmadan izlemek en maliyet etkin yol olacaktır. İlk ayınızı yüzde 50 indirimli olarak 22.50 dolara alabileceğiniz Sling TV Blue paketi FOX’u içeriyor.

Hollanda-Türkiye maçı nerede oynanacak?

Hollanda ve Türkiye, Berlin, Almanya’daki Olympiastadion Berlin’de karşılaşacak.

Euro kadroları: Hollanda ve Türkiye’de hangi oyuncular yer alıyor?

Hollanda’nın 2024 Euro kadrosu

Türkiye’nin 2024 Euro kadrosu

New York Post’un Güvendiği Nedenler

Bu makale, New York Post’un akış özelliği Decider ve Post Wanted Shopping’e katkıda bulunan Ticaret Yazarı/Raporcu Angela Tricarico tarafından yazılmıştır. Angela, izleyicileri kabloyu kaldırma dostu fırsatlarla ve favori spor takımlarını, TV şovlarını ve filmleri her yayın servisinde nasıl izleyebileceğiniz hakkında bilgilerle güncel tutar. Angela, yazdığı yayın hizmetleri üzerinde test yapar ve karşılaştırır, böylece okuyucuların en iyi fiyatı aldığından emin olur, ayrıca alışveriş, teknoloji, spor ve pop kültürün kesişiminde uzmanlaşmış bir süper hayrandır. 2023 yılında Decider ve New York Post’a katılmadan önce, Insider Reviews’ta akış ve tüketici teknolojisi hakkında yazmıştır.