Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin transferinde mutlu sona ulaştı! Jose Mourinho için büyük fedakarlık... - Hürriyet

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin transferinde mutlu sona ulaştı! Jose Mourinho için büyük fedakarlık… – Hürriyet

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi teknik direktörleri yönetiminde çalışmalarını sürdürürken, transfer çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Karagümrük’ten Levent Mercan ve Atletico Madrid’den Çağlar Söyüncü’yü kadrosuna katarak yaz transfer dönemine giriş yapan sarı lacivertliler, üçüncü transferlerini de açıklamak üzere. Fabrizio Romano’nun haberine göre Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin’i kiralamak için Al-Ahli ile anlaşmaya vardı.

Haberde Fenerbahçe’nin Fransız futbolcuyu 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katacağı belirtiliyor. Ayrıca Maximin’in sarı lacivertlilerde forma giyebilmek için maaşında indirime gittiği de ifade ediliyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun 27 yaşındaki futbolcuyu ikna etmeyi başardığı ve transferin kısa süre içerisinde açıklanacağı dile getirilmekte.

Fenerbahçe’ye gelmesi beklenen Maximin’in takım arkadaşlarına veda ettiğinin BBC Arabic tarafından yazıldığı da haberin detayları arasında yer almakta. Ayrıca Jose Mourinho’nun daha önce Fransız futbolcu hakkında yaptığı değerlendirmeler de gündeme gelmiş durumda. Mourinho, daha önce Tottenham teknik direktörüyken Saint-Maximin’i beğendiğini ve onun hızını sevdiğini belirtmişti.

Mourinho’nun bu açıklamalarının ardından 2021’de Roma’nın başına geçtiği ve bu dönemde de Fransız futbolcuyu kadrosuna katmak istediği ancak Newcastle United’ın yüksek bedel talebi nedeniyle transferin gerçekleşmediği hatırlatılmakta. Geçtiğimiz sezon Al-Ahli formasıyla 31 resmi maça çıkan 27 yaşındaki hücum oyuncusu 4 gol – 10 asistlik bir performans sergilemişti.

Fenerbahçe’nin yeni transfer çalışmalarıyla güçlü bir kadro oluşturma hedefi, taraftarlar arasında heyecan yaratmış durumda. Jose Mourinho’nun liderliğindeki sarı lacivertlilerin yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürdüğü ve Allan Saint-Maximin’i kadroya katma yolunda önemli bir adım attığı belirtilmekte. Taraftarlar, transferin resmi olarak açıklanmasını ve yeni sezonda takımda görmek istedikleri futbolcularla güçlü bir kadro oluşturulmasını heyecanla bekliyor.