Fenerbahce vs Galatasaray: Predicted lineup, injury news, telecast - Khel Now

Fenerbahçe-Galatasaray Maçı: Tahmini Kadro, Sakatlık Haberleri, Yayın Bilgileri – Khel Now

Fenerbahçe, Galatasaray’ı konuk edecek

Fenerbahçe, Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Galatasaray’ı ağırlayacak. Bu iki Türk devi, on yıllardır süren sert bir rekabete sahip. Türkiye’de yıllardır birbirleriyle şampiyonluk mücadelesi veriyorlar.

Sarı-Lacivertliler bu sezon sağlam bir formda. Güçlü bir performans ortaya koymak için golcülük becerilerine güvenecekler. Ev sahibi ekip, bu sezon oldukça istikrarlı bir performans sergiledi ve önceki maçlarda olumlu sonuçlar aldılar. Rakiplerini yenerek zirvede kalmak istiyorlar.

Galatasaray da bu sezon birçok gol attı ve ezeli rakibine çok zorlu bir ortamda meydan okuyacak. Puan tablosunda sadece gol farkı ile ayrıldıkları için liderliği istiyorlar.

Maçın Başlama Zamanı:

Pazar günü, 24 Aralık 2023, TSİ 21:30, GMT 16:00, EST 11:00

Yer: Şükrü Saraçoğlu Stadyumu

Form:

Fenerbahçe’nin Formu (Tüm Yarışmalar): G-W-W-W-L

Galatasaray’ın Formu (Tüm Yarışmalar): G-L-W-W-D

Takip Edilmesi Gereken Oyuncular:

Edin Džeko (Fenerbahçe)

Boşnak oyuncu, takım arkadaşlarıyla ilişkisini yükseltmek için havadan top indirme ve pas oyunu becerisine sahip bir forvettir. Karar verme yeteneği ve pas kabiliyeti etkileyicidir, özellikle de güçlü savunmalara karşı oyun kırma çabalarında. Genellikle savunmacıların yanından top sürmeye çalışmaz, ancak futbol alışkanlıkları arasında bunun olduğu da belirlenmiştir. Oldukça fazla şut çeker ve genellikle takımındaki en fazla şut çeken oyuncu olur. Bu, bir santrfor için beklenen bir durumdur ve hiç şaşırtıcı değildir. Ancak, sadece birçok şut atan bir oyuncunun oyunundan çok daha fazlası olduğu ve bunu beklemek gerektiği de belirtilebilir.

Hakim Ziyech (Galatasaray)

Hakim Ziyech, merkezi bölgelere girdiğinde ve kaleye doğru diyagonal koşular yapan takım arkadaşlarına öldürücü paslar atmak için tehlikelidir. Savunma üzerine hafif duran toplar oynamada özellikle yeteneklidir ve takım arkadaşları zamanlarını iyi ayarladıklarında, aniden birbirleriyle tek vuruşluk bir fırsat bulurlar. Hakim Ziyech, topu etkileyici bir şekilde manipüle edebilir ve bu da takımına birçok fırsat yaratmasına neden olur.

Maç Gerçekleri:

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki karşılaşmaların Fenerbahçe’nin evinde en yaygın sonucu 2-1’dir. 5 maç bu sonuçla sonuçlandı.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki maçların en yaygın sonucu 0-0’dır. 12 maç bu sonuçla sonuçlandı.

Geçen sezon Galatasaray, Fenerbahçe’yi her iki maçta da yenmişti.

Takım ve Sakatlık Haberleri:

Ev sahibi takımın birçok sakatlık endişesi var ve bazı oyuncular bu kritik maçta sakatlıklardan dolayı oynamayacak. Becao, Peres, Lincoln ve Zajc sakatlık nedeniyle yok olacakken, Yandas ve Fread bu maçta cezaları nedeniyle oynamayacaklar.

Deplasman takımı, sadece bir oyuncunun sakatlığı nedeniyle bu maçta yok olacak; göğüs sakatlığı nedeniyle Sergio Oliveira oynamayacak.

Başa Baş Mücadele:

Maçlar: 313

Fenerbahçe: 119

Galatasaray: 98

Beraberlik: 96

Fenerbahçe’nin Galatasaray’a Karşı Olası Kadrosu:

Fenerbahçe Olası Kadro (4-2-3-1):

Livakovic(K), Djiku, Aziz, Kadioglu, Samuel; Yuksek, Yandas; Under, Tadic, Szymanski; Dzeko

Galatasaray Olası Kadro (4-2-3-1):

Güvenç(K), Yilmaz, Nelsson, Boey, Bardakci; Demirbay, Torreira; Ziyech, Mertens, Akturkoglu; Icardi

Fenerbahçe vs Galatasaray Maç Tahmini:

Her iki takım da formda ve puan tablosunda aynı, sadece gol farkı iki takımı ayırıyor. Bu maç berabere bitecek çünkü her iki takım da neredeyse aynı kaliteye sahipler ve savunmada iyi performans sergiliyorlar.

Tahmin: Fenerbahçe 1-1 Galatasaray

Yayın:

Hindistan: Yayın yok

İngiltere: BT Spor

ABD: beIN Spor

Nijerya: Yayın yok

Daha fazla güncellemeler için Khel Now’ı Facebook, Twitter ve Instagram’da takip edin; Khel Now Android Uygulamasını veya IOS Uygulamasını indirin ve Telegram’daki topluluğumuza katılın.