Fenerbahce Istanbul vs. Galatasaray: Live Stream, TV Channel, Start Time | 12/24/2023 - For The Win

Fenerbahçe İstanbul vs. Galatasaray: Canlı Yayın, TV Kanalı, Başlangıç Saati | 24/12/2023 – Kazanmak İçin

Süper Lig’deki en iyi golcülerden biri olan Edin Dzeko (ilk) Fenerbahçe İstanbul’u, Galatasaray ve Mauro Icardi’yi (ilk) karşılamak için 24 Aralık 2023 Pazar günü saat 11:00’de başlayacak şekilde Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda karşılaşacak. Fenerbahçe İstanbul’un son maçı, Kayserispor deplasmanında 4-3’lük galibiyet iken, galibiyette 13 şut atıldı ve kaybeden Kayserispor’un toplamına eşitlendi. Galatasaray, son maçında 8 Aralık’ta evinde Adana Demirspor’u 3-1 yenerek 24’e 11 şutla rakibini geride bıraktı. Pazar günüki futbol maçına hazırlanın ve öncesinde bilmeniz gereken her şeyi hazırlayın.

Fenerbahçe İstanbul vs. Galatasaray maçını nasıl izleyebilirsiniz?

Maç Günü: Pazar, 24 Aralık 2023
Maç Saati: 11:00
TV: beIN Sports
Stadyum: Şükrü Saracoğlu Stadyumu
Fubo’da Canlı Yayın: Ücretsiz izleyin!

Fenerbahçe İstanbul vs. Galatasaray maçı istatistikleri

Süper Lig’de Fenerbahçe İstanbul 16 maçta 44 gol atmıştır (ligde birinci) ve Galatasaray 15 maçta 9 gol yemiştir (birinci).
Süper Lig’de Galatasaray 15 maçta 31 gol atmıştır (ligde ikinci) ve Fenerbahçe İstanbul 16 maçta 14 gol yemiştir (ikinci).
44 gol atarak ve 14 gol yiyerek, Fenerbahçe İstanbul, Süper Lig’de gol farkında birinci sıradadır. Galatasaray ise +22’lik gol farkıyla Süper Lig’de ikinci sıradadır.

Zaman zaman ilginç ürünler ve hizmetler öneriyoruz. Linklerden birine tıklayarak bir satın alım yaparsanız, bir bağlı kuruluş ücreti kazanabiliriz. Ancak FTW bağımsız bir şekilde faaliyet gösterir ve bu, haberimizi etkilemez.