Fenerbahçe - İstanbulspor maçı CANLI | Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? - Aspor

Fenerbahçe – İstanbulspor maçı CANLI | Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? – Aspor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in son haftasında İstanbulspor ile kritik bir maç oynayacak. Şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyan Fenerbahçe, galibiyet alarak şampiyon olma şansını sürdürmek istiyor. Ancak bunun için Konyaspor’un Galatasaray’ı yenmesini de beklemek zorunda. Maçı yönetecek hakem ise Volkan Bayarslan olacak.

Fenerbahçe – İstanbulspor maçının canlı yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’leri merak konusu. Maç 26 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da beIN SPORTS 2’de ve beIN Connect’te canlı yayınlanacak. Fenerbahçe’nin muhtemel 11’inde Livakovic, Mert, Çağlar, Becao, Ferdi, Zajc, Fred, King, Szymanski, Tadic ve Dzeko yer alıyor. İstanbulspor’un ise kadrosunda Arda, Okan, Bartu, Ali Yaşar, Vorobjovas, Loshaj, Coly, Vefa, Sambissa, Mamadou ve Jackson bulunacak.

Fenerbahçe ile İstanbulspor arasında oynanacak bu maç ligde 50. kez karşılaşacakları bir müsabaka olacak. Geride kalan 49 maçta Fenerbahçe, 35 galibiyet elde ederken, İstanbulspor ise 8 kez kazandı. İki takım arasında 6 mücadele berabere sonuçlandı.

Sarı-lacivertliler, son 26 lig maçını kaybetmeyerek etkileyici bir seri yakaladı. Bu süreçte Fenerbahçe, 2’şer kez Fatih Karagümrük, Beşiktaş ve Kayserispor’u mağlup etti. Ayrıca diğer takımlara karşı da galibiyetler aldı ve beraberlikler elde etti.

Fenerbahçe’de 5 futbolcu cezalı durumda ve İstanbulspor maçında forma giyemeyecek. Bu durumda sarı-lacivertlilerin kadrosunda eksiklik yaşanabilir. İstanbulspor ile oynanan son 4 maç gol açısından oldukça verimli geçti ve 23 gol atıldı.

Maçın hakemi Volkan Bayarslan olacak ve mücadeleyi en iyi şekilde yönetmeye çalışacak. Bu kritik maç öncesinde futbolseverler merakla maç saatini ve detaylarını araştırıyor. Fenerbahçe’nin şampiyonluk umutlarıyla çıkacağı bu karşılaşma heyecanla bekleniyor.