Get This Renewed Apple iPhone 13 Pro Max Fully Unlocked Smartphone for Only $492 - IGN

Get This Renewed Apple iPhone 13 Pro Max Fully Unlocked Smartphone for Only $492 – IGN

Merhaba! Amazon, Sierra Mavisi rengindeki 128GB’lik tamamen kilidi açılmış Yenilenmiş Apple iPhone 13 Pro Max akıllı telefonunu sadece 491.99$’a sunuyor. Bu, sadece iki nesil önceki iPhone modelinin en yüksek özellikli versiyonu için harika bir fiyat. Apple mağazası hala temel model iPhone 13’ü (Pro olmayan, Max olmayan) 599$’a satıyor. Amazon bu yenilenmiş telefonun mükemmel durumda olduğunu belirtiyor ve hatta 90 günlük iade politikasıyla geliyor. iPhone 13, en son iOS ile uyumlu ve hala Apple tarafından desteklenmektedir.

Yenilenmiş Apple iPhone 13 Pro Max için 421.99$The iPhone 13, Eylül 2021’de piyasaya sürüldü. İki nesil eski olmasına rağmen özellikleri 2024 için hala geçerli (eger gerçekten güncel bir iPhone arıyorsanız, 2024 yılında alınabilecek en iyi iPhone modellerine göz atın). “Yenilenmiş – Mükemmel” ne anlama geliyor merak ediyorsanız işte detaylar:

Tamamen kilidi açılmış ve tercih edilen herhangi bir taşıyıcı ile uyumluApple onaylı değil, ancak profesyonel bir şekilde incelenmiş, test edilmiş ve temizlenmişKolunuzun uzunluğunda tutulduğunda görünür kozmetik kusurları yokBu ürün yeni bir cihaza göre %80 kapasitenin üzerinde bir bataryaya sahip olacakAksesuarlar orijinal olmayacak, ancak uyumlu ve tam işlevsel olacakKabul tarihinden itibaren 90 gün içinde değiştirme veya iade için uygunFacebook Marketplace veya Craigslist’ten kullanılmış bir tane bulmaktan çok daha iyi bir anlaşma, özellikle de o 90 günlük iade politikası ile. iPhone 12 Pro en yeni iOS (17.3.1) ile uyumludur ve 2018 iPhone Xs/XR bile hala desteklenmektedir (ancak uzun bir süre değil).

iPhone 13 iPhone 15 değil, ama yine de mükemmel bir telefon ve mükemmel bir yapı kalitesine sahip. Gorilla Glass (ön) ve paslanmaz çelik (arka) kombinasyonundan yapılmıştır ve düşük ışık koşullarında iyi performans gösteren üçlü lensli bir kamera sistemine sahiptir. Diğer özellikler arasında 6.7 inç 2778×1284 Super Retina XDR OLED ekran, Apple A15 Bionic çip, çift SIM (nano SIM ve eSIM) uyumluluğu, olağanüstü 11 saatlik pil ömrü ve 128GB depolama kapasitesi bulunmaktadır. Bu model tamamen kilidi açılmış olup AT&T, T-Mobile, Sprint, Verizon, US-Cellular, Cricket, Metro ve diğer sevdiğiniz taşıyıcılarla çalışacaktır.

Diğer iPhone modellerinde indirimler için daha fazla Apple iPhone fırsatına göz atın. Eğer aksesuar eklemek istiyorsanız, işte en iyi AirPods fırsatları ve en iyi Apple Watch fırsatları.