GQ Türkiye "Men of the Year" 2023 Ödülleri Sahiplerini Buldu!

GQ Türkiye “Men of the Year” 2023 Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Geçtiğimiz akşam GQ Türkiye’nin düzenlediği MOTY (Men of the Year) Ödülleri sahiplerini buldu. 2023 yılına damga vuran dizi, film, başarı ve stilleriyle dikkat çeken isimler ödüle layık görüldü. Yalı Çapkını dizisindeki Kaya rolüyle tanınan Taro Emir Tekin Yılın Stil Sahibi Erkeği seçilirken, Aşk 101 dizisiyle tanınan ve şu anda Ömer dizisinde başrolü üstlenen Selahattin Paşalı da Yılın Oyuncusu ödülünü kazandı. Diğer isimler arasında Yılın Yükselen Erkek Oyuncusu Yiğit Koçak, Yılın Yükselen Kadın Oyuncusu Şifanur Gül, Yılın Şefi Can Aras, Yılın Moda Tasarımcısı Merve Abedan, Yılın Hype’ı KÖFN, Yılın İlham Veren Kadınları Filenin Sultanları, 10. Yıl Özel İkon Burak Özçivit, Yılın Sporcusu Mauro İcardi, Yılın Göz Alıcı Başarı Zengin Mutfağı, Yılın Komedi İnsanı Ata Demirer ve Zamansızlık Ödülü sahibi Teoman da yer aldı.

Öte yandan, Max Payne ve Alan Wake serileriyle tanıdığımız seslendirme sanatçısı James McCaffrey’in 65 yaşında hayatını kaybettiği duyuruldu. McCaffrey, Max Payne serisinin yanı sıra birçok oyuna da ses vermişti.

Bu ödül töreni hakkında ne düşünüyorsunuz? Ödüller ve sahipleri hakkında fikirlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

En iyi dileklerimizle,
GQ Türkiye