Cool: Turkish Airlines Lounge Istanbul Flight Tracker - One Mile at a Time

Harika Haber: Türk Hava Yolları Lounge İstanbul Uçuş Takipçisi – One Mile at a Time

Türk Hava Yolları’nın Airbus A350 iş sınıfı ile Chicago’dan İstanbul’a uçtuktan sonra, Türk Hava Yolları Lounge’u ziyaret ettim. Daha önce bu salonu incelemiş olsam da, nedavne eklenen benzersiz bir ayrıntıyı kontrol etmek için sabırsızlanmıştım, bu da biz uçak meraklılarını şımartıyor!

Türk Hava Yolları’nın etkileyici uçuş takip cihazı

Mayıs 2023’te, Türk Hava Yolları Business Lounge İstanbul’a harika yeni bir özellik eklendi. Özellikle, bu salon artık bir 3D uçuş takip cihazına sahip. Hayır, salonda Flightradar24 ya da benzeri bir ekran yok, ancak sizin istediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz etkileşimli bir küre var.

Türk Hava Yolları, dünyadaki diğer herhangi bir havayolundan daha fazla ülkeye uçuyor ve bu özellik bunu vurgulamayı amaçlıyor. Uçuş takip cihazı, dünya çapındaki tüm Türk Hava Yolları uçaklarının gerçek zamanlı konumlarını, hava koşullarını ve daha fazlasını gösteriyor.

Türk Hava Yolları Business Lounge İstanbul’da uçuş takip cihazını bulmak istiyorsanız, sadece salona girin ve sağa dönün, ve kısa bir yürüyüşten sonra sol tarafta göreceksiniz.

Eğer kimse kullanmıyorsa, küre varsayılan olarak kaç Türk Hava Yolları uçağının şu anda havada olduğunu gösterecektir.

Daha sonra küreye dokunduğunuzda, istediğiniz şekilde özelleştirebileceğiniz bir şey çıkacak. Örneğin, tüm Türk Hava Yolları uçaklarının konumunu görmek için “CANLI” düğmesine basabilirsiniz.

Eğer buna tıklarsanız, ardından tüm Türk Hava Yolları uçaklarının küresel konumunu görmeyi seçebilirsiniz, ya da sadece dünyanın bir bölgesindeki uçakları görmeyi seçebilirsiniz.

“SÜPER”i seçmek ve şu anda havada olan tüm uçakları görmek gerçekten eğlenceliydi. Her bir uçuş için gereken hazırlığın ne kadar olduğunu düşündüğünüzde, gerçekten bir küresel havayolunu işletmenin ne kadar emek gerektirdiği anlaşılıyor.

Sonuç olarak, havayollarının yolcu deneyiminin küçük detaylarına bir miktar çaba harcadıklarını seviyorum. Türk Hava Yolları’nın uçuş takip cihazı küçük bir detay olsa da, kesinlikle takdir edeceğimiz güzel bir özellik. Yolda olmadığımda bile sürekli olarak Flightradar24’teyim, bu yüzden havayolunun, varış noktalarının sayısını daha da vurgulayan bir uçuş izleme özelliği eklemeyi başardığı harika.

Başka kim bu Türk Hava Yolları uçuş takip özelliğini seviyor mu?