Hayır, geliştirici, Cities: Skylines 2deki performans sorunlarının vatandaşların dişlerinden kaynaklanmadığını doğruladı – Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Şehirler: Skylines 2 geliştirici Colossal Order, oyunun PC’deki mevcut performans sorunlarının, oyunun vatandaşların dişlerini çıkarmaya çalışmasının bir sonucu olmadığını açıkladı.

Simülasyon oyununun 24 Ekim’de piyasaya sürülmesinden önce Colossal Order ve yayıncı Paradox Interactive tarafından yayınlanan ortak açıklamada, ekibin “mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için yorulmadan çalışırken, hedeflediğimiz seviyeye ulaşamadık”. Ancak bunun herhangi bir diş detayından kaynaklanmadığı artık doğrulandı, bu yüzden bunun üzerinde durabiliriz.

Colossal Order bugün (27 Ekim) basına yaptığı açıklamada şunları yazdı: “Yurttaş yaşam yolu özelliği yurttaş geometrisine bağlanmaz ve karakterlerin performans rakamlarını etkilemez. Şu anda LOD’leri eksik olduğundan karakterlerin daha fazla çalışma gerektirdiğini biliyoruz. [level of details] performansın bazı kısımlarını etkiler. Bunları, tüm oyun varlıklarındaki genel LOD iyileştirmeleriyle birlikte oyuna getirmek için çalışıyoruz.

“Karakterler, şu anda gereksiz gibi görünse de, projenin geleceğinde önemli hale gelecek pek çok ayrıntı içeriyor.”

Dün (26 Ekim), Şehirler: Skylines 2 anladım Steam’deki ilk performans yaması, bazı alan derinliği optimizasyonları, çökme düzeltmeleri, düzeltilmiş takılmalar ve daha fazlasıyla birlikte. Takım yazdı: “Bu, bildiğimiz tüm sorunları ele almasa da, bu iyileştirmeleri mümkün olan en kısa sürede size ulaştırmak istedik.”

TechRadar Gaming’in incelemesinde Şehirler: Skylines 2Elie Gould oyuna tam beş yıldız verdi. Yazdılar: “Şehirler: Skylines 2 yüce emelleri vardır. Birbirine kenetlenen çeşitli sistemler bir araya gelerek sizi bunun sadece bir şehir kurma oyunu olmadığına, küçük hikayeler ve iç içe geçmiş iplerle dolu canlı mahalleler inşa etmenin bir yolu olduğuna ikna etmek için bir araya geliyor. Burada sevilecek çok şey var ve eğer buna kanarsanız uzun süre bağımlı kalırsınız.”

Cities: Skylines 2 gibi daha fazla oyun oynamak istiyorsanız, listemizde mutlaka harika tavsiyeler bulacaksınız. en iyi simülasyon oyunları. Ayrıca özetimizi de okuyabilirsiniz. en iyi bilgisayar oyunları daha da fantastik başlıklar için.