HBX Group's MarketHub goes to Istanbul - Travolution

HBX Group’un MarketHub’u İstanbul’a gidiyor – Travolution

HBX Group’un yaklaşan ortak etkinliği MarketHub Europe için son detaylar ortaya çıktı. 26-27 Haziran tarihlerinde Hilton Bomonti İstanbul’da gerçekleşecek olan konferans, seyahat ve konaklama endüstrisini şekillendiren en son trendlere ve yeniliklere derinlemesine bakmayı vadeden “New Frontiers” temasına sahip olacak. Davetiyelerle katılınabilen etkinlik, seyahat teknolojisi şirketi tarafından düzenlenmekte olup seyahat endüstrisinin çeşitli noktalarından karar vericileri ve etkileyicileri bir araya getirerek bağlantılar, ağ oluşturma ve öğrenme imkanları sunuyor.

MarketHub Europe’a konuşmacı olarak ForwardKeys ve National Geographic’ten temsilcilerin katılacağı onaylandı. HBX Group’un üst düzey yöneticileri en son gelişmelerini tartışmak üzere sahneye çıkacaklar. Bertrand Sava, Perakende Yönetim Direktörü, deneyimler aracılığıyla turizmi şekillendirmenin stratejilerini açıklayacak; Mark Antipof, chief growth officer, seyahatte bir ekosistemin gücünden nasıl yararlanılacağını araştıracak ve Carlos Muñoz, chief commercial officer, HBX Group’un en son gelişmelerini ve seyahat endüstrisinin yeni sınırlarını ele alacak. Gündem, mevcut seyahat trendleri ve 2024 endüstri görüşleri, verilerin seyahati yeniden tanımlaması ve gelecekte seyahat sektörünü şekillendirmek için yenilik ve sürdürülebilirliğin nasıl kullanılabileceği üzerine temaları işliyor. Bu, endüstrinin mevcut durumu ve geleceği hakkında bütüncül bir bakış sağlamayı amaçlıyor.

Etkinlik ayrıca yalnızca HBX Group’un ortaklarına özel bir ticaret fuarı alanı da içerecek ve ürün ve hizmetlerini sergilemek için bir platform sunacak. HBX Group’un chief commercial officer’ı Carlos Muñoz, “MarketHub, işbirliğini ve yeniliği teşvik eden ilham verici bir etkinlik olacak. Amacımız, endüstri liderlerinin fikir alışverişinde bulunabileceği ve seyahatin geleceğini ileri taşıyabileceği bir platform sağlamaktır. Müşterilerimizi ve ortaklarımızı İstanbul’da ‘New Frontiers’ı keşfetmeye ve endüstrimizin bir sonraki bölümünü paylaşmaya çok heyecanlıyız” dedi.

Sponsorlar arasında Go Türkiye, Minor Hotels, Accor, Rixos Hotels, Discover Puerto Rico ve HotelRunner yer almaktadır.