Evening Standard

Hollanda – Türkiye: Euro 2024 tahmini, maç saati, takım haberleri, TV, canlı yayın, karşılaşma ve bahis oranları bugün – Yahoo Singapur Haberleri

Hollanda ve Türkiye, Euro 2024 çeyrek finalinin bugün maçını oynayacaklar. Hollandalılar Salı akşamı Romanya karşısında 3-0’luk rahat bir galibiyetle çeyrek finale yükseldiler. Ronald Koeman’ın ekibi, zayıf bir başlangıcı aşarak Almanya’nın Münih şehrindeki Allianz Arena’da Romanya’yı yendi ve çeyrek finale ilerledi. Son hedefi ise Turkiye. Donyell Malen, yedek kulübesinden iki gol atarken, formda olan Cody Gakpo da turnuvadaki gol sayısını üçe çıkardı ve Hollanda, kazanma yollarına geri döndü. Karşılaşma, Almanya’nın Berlin şehrindeki Olympiastadion’da gerçekleşecek ve 8 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 20:00 BST’de başlayacak. Televizyon kanalına gelince, İngiltere’de oyun, ITV1 kanalında canlı ve ücretsiz olarak yayınlanacak. Hollanda’nın takım kadrosunda Verbruggen, Dumfries, Van Dijk, De Vrij, Ake; Reijnders, Schouten; Bergwijn, Simons, Gakpo; Depay, Türkiye’nin ise Gunok; Muldur, Akaydin, Bardakci, Kadioglu; Ozcan, Ayhan; Guler, Calhanoglu, Yildiz; Yilmaz şeklinde olması bekleniyor. Tahminlerimiz, Hollanda’nın 2-1 kazanacağı yönünde. İki takım arasındaki tarihi mücadelede Hollanda, tarihte hafif bir üstünlüğe sahip olup son maçlarında 6-1’lik bir galibiyet almıştı.

Hollanda, grup aşamasında inişli çıkışlı bir performans sergiledi ancak çeyrek finalde Türkiye karşısında favori görünüyor. Türkiye ise, genç yıldızı Arda Guler önderliğinde gösterdiği çabukluğu ve kalitesini sergileyerek çeyrek finale yükseldi. Her iki takım da çeyrek finale çıkabilme şansına sahip olsalar da Hollanda’nın hafif üstünlüğü olduğu tahmin ediliyor.

Maçın heyecanı ve heyecanıyla ilgili pek çok aksiyon ve olayın beklendiği bu karşılaşmada, Hollanda’nın Liverpool’un oyuncusu Gakpo’nun bir kez daha parlayacak olduğu düşünülüyor. Ancak Türkiye’nin de sürpriz bir sonuçla yarı finale çıkabileceği de göz ardı edilemez. Bu nedenle, bu maçta Hollanda’nın 2-1 galibiyeti bekleniyor.İki takım arasındaki tarihçesine bakıldığında, Hollanda Türkiye’yi son karşılaşmalarında 6 – 1 mağlup etmişti.

Bu maçta Hollanda’nın bir adım önde olduğu düşünülürse, az bir farkla kazanacağı tahmin ediliyor. Karşılaşma öncesi takımların form durumlarını ve oyuncuların perforanslarını dikkate alarak final şanslarına odaklanıyoruz.Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye, çeyrek finale yükselse de Hollanda karşısında işleri bir hayli zor görünüyor. Her iki takım da rekabetçi bir maç çıkarmaları bekleniyor ancak Hollanda’nın tur atlamasını bekliyoruz.