Istanbul Blockchain Week 2024 partners with Fortune Magazine Türkiye | Bitcoinist.com - Bitcoinist

İstanbul Blockchain Week 2024, Fortune Magazine Türkiye ile ortaklık kurdu

Dünya çapında tanınan Global Web3 PR ve pazarlama ajansı, Istanbul Blockchain Week’in (IBW) organizatörü EAK Digital, Istanbul Blockchain Week 2024 için stratejik medya ortağı olarak Group Medya tarafından yayınlanan Fortune Magazine Türkiye’yi duyurdu.

Istanbul Blockchain Week, 2024 baskısı olan 13-14 Ağustos tarihleri arasında Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Konferans Merkezi’nde geri dönüyor. Geçen yılki başarısını temel alan Istanbul Blockchain Week 2024, bir kez daha Türkiye’nin yılın en büyük Web3 etkinliği olmaya hazır.

Bu yıl etkinlik, dünyanın ilk çift Web3 e-spor turnuvası ve sergisini içeren heyecan verici yeni etkinliklerle dolu olacak. Ayrıca, VC Connect, önemli Web3 risk sermayesi fonlarını İstanbul’a bir araya getirerek Web3 girişimlerine yatırım yapma fırsatı sunacak.

Istanbul Blockchain Week ve Fortune Magazine Türkiye arasındaki ortaklık, etkinliğin etkisini artırarak blockchain teknolojisi ve Web3 yeniliklerini daha geniş bir kitleye erişilebilir hale getirecek.

Fortune Magazine Türkiye’nin kurumsal medya varlığı, çeşitli sektörlerden dikkat çekecekken, itibarları Istanbul Blockchain Week’in küresel teknoloji ve iş toplulukları içindeki inandırıcılığını güçlendirecek.

Stratejik ortaklık hakkında açıklamalarda bulunan EAK Digital CEO’su ve Istanbul Blockchain Week’in kurucusu Erhan Korhaliller, şunları söyledi:
“Fortune Magazine Türkiye ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Medya alanındaki uzmanlıkları ve saygın markaları, Istanbul Blockchain Week’in erişimini genişletme ve etkisini artırma konusunda kilit bir rol oynayacak. Bu işbirliği, Web3 teknolojilerini daha geniş halka erişilebilir hale getirme misyonumuzda önemli bir kilometre taşıdır, inovasyonu teşvik eder ve blockchain’in dönüştürücü gücünde küresel katılımı teşvik eder.”

Fortune Türkiye’nin kurucusu ve CEO’su Nevzat Çalışkan da şunları ekledi:
“Fortune Türkiye olarak bu stratejik ortaklığın önemine inanıyoruz, uzun yıllardır oluşturduğumuz ekosistem ve geçen yıl yayınlamaya başladığımız Crypto 40 listesi ile birlikte. Kurduğumuz yapıların çarpan etkisi, Istanbul Blockchain Week ile işbirliğimizin çok yakında görülecektir. Istanbul Blockchain Week, jetonlar ve tokenler ötesinde blockchain dünyasının popüler bir alanı olan Web3’e odaklanıyor. Bu etkinliğin büyüme getireceğine ve yeni teknolojiler hakkında tartışmaları teşvik edeceğine inanıyoruz. İşbirliğimize ve bu yeni dünyaya adım atmamıza sabırsızlanıyoruz.”

Bilet bilgileri için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://istanbulblockchainweek.com/tickets/.
FLASHSALE30 kodunu kullanarak biletlerde %30 indirim var. Teklif, 10 Temmuz’a kadar geçerlidir.

Istanbul Blockchain Week Hakkında:
Istanbul Blockchain Week, dünya çapından blockchain meraklılarını, sektör uzmanlarını ve düşünce liderlerini bir araya getiren yıllık bir etkinliktir. 2022 ve 2023’te muazzam bir katılımcı yüzdesine ve Changpeng Zhao, Ziya Altunyaldız, Yoshihisa Hashimoto ve Şant Manukyan gibi uluslararası ve Türk konuşmacıların yer aldığı 180’den fazla etkinlik ile dikkat çeken Istanbul Blockchain Week, Ağustos’un 13-14’ünde Türkiye’nin etkileyici kripto merkezine geri döndü. Ağ iletişim kurma, bilgi paylaşma ve blockchain teknolojisinin son gelişmelerini keşfetme platformu olarak Istanbul Blockchain Week, işbirliği ve inovasyona uygun bir ortam yaratır. Etkinlik, katılımcılara, anahtar konuşmalar, panel tartışmaları, atölye çalışmaları ve çeşitli Web3 yönlerini inceleyen sergilerle dolu çeşitli bir program sunar. Istanbul Blockchain Week, bireylere blockchain dünyasına dalmaları ve geleceği şekillendiren benzer görüşteki vizyonerlerle bağlantı kurmaları için eşsiz bir fırsat sunar.

Daha fazla bilgi edinmek ve IBW biletleri almak için istanbulblockchainweek.com adresini ziyaret edin.

Fortune Magazine Türkiye/Group Medya Hakkında:
1930’dan beri yayınlanan dünyanın en prestijli iş dergisi Fortune, Fortune Türkiye markasıyla iş dünyasına çok yeni bir bakış açısı sunuyor. İş dünyasındaki yeni trendler, piyasa analizleri ve özel içerikleri ile okuyucuya yeni bir vizyon getiriyor. İş dünyası için referans bir yayın olan Fortune Türkiye, Türkiye’nin en büyük şirketlerini kapsayan Fortune 500’ü 10 yıldır yayınlıyor. Ayrıca, Türkiye’nin En Güçlü İş Kadınları, Yılın İş İnsanları ve En Beğenilen Şirketler gibi diğer sıralamalarıyla fark yaratıyor.