A new direct train to Istanbul will be launched from Bucharest: schedule and ticket price

İstanbul’a Doğrudan Tren Seferleri Başlıyor: Sefer Saatleri ve Bilet Fiyatları – Ukrayna’yı Ziyaret Etmek için Gidenler için

Romanya demiryolu şirketi CFR, Bükreş’ten İstanbul’a yeni bir direkt tren hattının başlatılacağını duyurdu. Bu yeni rota 14 Haziran’dan 14 Ekim’e kadar dört ay boyunca işleyecek. İlgili program ve diğer detaylar hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bükreş’ten İstanbul’a yeni direkt tren hattı: detaylar
Romanya sınır şehri Bükreş’ten İstanbul’a yakın zaman da direkt bir tren hattı başlatılacak ve bu hat dört ay boyunca, 14 Haziran’dan 14 Ekim’e kadar çalışacak. Bu rota, Sofya ve Varna’dan geçerek Bulgaristan üzerinden de geçecek. Tren nasıl işleyecek?
Tren Bükreş Nord istasyonundan saat 10.47’de kalkacak ve ertesi gün saat 6.34’te İstanbul Halkalı istasyonuna varacak. Önce Sofya’da saat 20.21’de ve Varna’da saat 20.55’te duraklama yapılacak. Toplam seyahat süresi yaklaşık 20 saat olacaktır.
Ters yönde ise, İstanbul’dan kalkış saat 20:00’de gerçekleşecek ve Bükreş’e varış bir sonraki gün saat 17:17’de olacaktır. Sofya’da saat 7:00’de ve Varna’da saat 7:45’te duraklama yapılacaktır.
Bükreş’ten İstanbul’a tren bileti fiyatı nedir?
Bükreş’ten İstanbul’a tren biletlerinin fiyatı 56 Euro’dur (yaklaşık 2300 hryvnia). Bükreş’ten Varna’ya 31 Euro ve Sofya’ya 32 Euro (yaklaşık 1300 hryvnia) seyahat edebilirsiniz. Biletler zaten taşıyıcının web sitesinde mevcut.

Seyahat ederken güvenlik
Güvenli bir yurt dışı konaklama için güvenilir bir sağlık sigortası poliçesi hazırlamanız gerektiğini unutmayın, bu sadece sağlığınızı korumakla kalmayacak, aynı zamanda beklenmedik masraflardan da sizi koruyacaktır. Dünya genelinde acil tıbbi bakım, hastalık ve kazalarda hizmet veren yatarak ve ayaktan tedavi için bir sigorta poliçesi için Visit Ukraine web sitesinden başvuru yapabilirsiniz.

Ukrayna’ya gitmek ve gelmek, kapalı hava sahası nedeniyle zordur ve bu nedenle sadece karayoluyla sınırı geçebilirsiniz. Avrupa ülkeleri arasında çalışan trenler hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve hedefinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek trenler hakkında burada daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Daha fazlasını öğrenmek mi istiyorsunuz? Ukrayna ve dünya hakkında en yeni haber ve yararlı materyalleri “Haberler” bölümünde okuyun.

Güvenli ve konforlu bir seyahat için önerimiz: Visit Ukraine Sigortası – gereksiz masraflar olmadan güvenli bir yurt dışı konaklama için sigorta; Green Card – yurtdışında seyahat etmek için zorunlu olan araç sigortası; Visit Ukraine Biletleri – Ukrayna’ya ve Ukrayna’dan otobüs, tren ve uçak bileti almak; Özel Avukat hizmeti – vize ve göç sorunları konusunda profesyonel yasal destek; Visit Ukraine Merch – dünya çapında teslimat ile milli kıyafetler ve aksesuarlar satın alın.

Telif Hakkı 2018-2024, Visit Ukraine. Bu sitedeki materyallerin kullanımı, kopyalanması veya yeniden basılması, Visit Ukraine’a (çevrim içi yayınlar için hiper bağlantı) bir bağlantı ile sadece izin verilir. Tüm hakları saklıdır.