Woman's surgery makeover so dramatic people say she 'needs a new passport' - The Mirror

Kadının Cerrahi Operasyonu O Kadar Dramatik Ki İnsanlar “Yeni Bir Pasaport Almalı” Diyor

Bir kadın olan Katherine, yeni bir görünüm için Türkiye merkezli cerrahi Este İstanbul’u ziyaret etti. Ve kesinlikle ona bunu verdiler, çünkü bir dizi işlemden geçtikten sonra çok farklı bir görünüme sahip oldu.

Günümüzde birçok insan görünümlerini geliştirmek için küçük dokunuşlar yaptırıyor. Ancak, bir kadının ameliyat sonrası dönüşümü o kadar dramatik ki insanlar ‘yeni bir pasaport’ gerekeceğini söylediler.

Katherine’in yapıldığı bir dizi işlemden geçtikten sonra bıçak altına yatmasının ardından ona yeni bir görünüm verdi. Cerrahi, Este İstanbul’un @esteistanbultr Instagram sayfasında, Katherine’in bıçak altına girmesinden sonra son derece farklı göründüğü şok edici önce ve sonra resimlerini paylaştı.

Katherine’in yaptıklarını açıkladılar – prosedürlerin burun estetiği, çene şekillendirme, midilli yağı alımı ve bir yanak germe gibi şeyleri içerdiğini belirttiler. Hepsi onun görünümünü ‘dengeli’ hale getirdiğini söylediler.

Yayın şöyle devam etti: “Hasta Katherine’e altın oran prensiplerine uygun estetik bir görünüm vermek için birkaç cerrahi işlem gerçekleştirdik. İlk olarak, çene hattını V şeklinde konturlu hale getirdik. Bundan sonra, burun yapısını iyileştirmek ve yüzdeki özelliklerle uyum içinde hale getirmek için revizyon burun estetiği yaptık.

“Ona daha genç ve dinamik bir ifade sağlamak için göz etrafındaki yorgun ve yaşlı görünümü gidermek için göz altı yenileme ameliyatı gerçekleştirdik. Genel yüz estetiğini geliştirmek için yanak germe işlemi yaptık.”

Bunun yanı sıra, aşırı yağı yanaklardan çıkarmak için midilli yağı alımı gerçekleştirdik, daha belirgin ve keskin yüz hatları oluşturarak fazla yağı ortadan kaldırdık. Bu birleşik cerrahi işlemler, hastamız için doğal ve estetik açıdan dengeli bir görünüm sağladı.

Yayın, Katherine’in dramatik şekilde farklı görünümü karşısında şaşıran birçok kişi tarafından 26.000’den fazla beğeni aldı.