Kızı devlet korumasında olan Deniz Akkaya’dan yeni paylaşım: Aklımı kaybetmek üzereyim – Sözcü

Eski manken Deniz Akkaya, kızı 16 yaşındaki Ayşe’nin davranışlarına karşı sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Kızının gizlice yurt dışına gitme planları yaptığını öğrenen Akkaya, kızının telefonunu alarak kendisini fiziksel olarak saldırgana uğraması sonucu balkona kilitledi. Olayın ardından polis çağırarak kurtulan Akkaya, kızının davranışlarının ergenlik meselesi arkasına saklanmasına izin vermeyeceğini belirtti. Takipçilerinin eleştirilerine rağmen kızıyla ilgili paylaşımlarına devam eden Akkaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekiplerinin müdahalesiyle kızı Ayşe’nin devletin yurduna gönderildiğini açıkladı. Akkaya, kendi rızasıyla kızını yurda göndermeyi tercih ettiğini belirterek devletin el koymadığını vurguladı.

Son olarak, Ayşe’nin odasını kontrol ettiğini ve şaşkına döndüğünü belirten Akkaya, kızının ikinci bir telefonla ortaya çıkan davranışlarıyla anneye dair bilgi ve güvenin sarsıldığını ifade etti. Kızının 60 bin TL değerinde yeni bir iPhone’ı nasıl aldığına dair endişelerini paylaşan Akkaya, bir insanın akıl sağlığının yerinde olması durumunda bu tür durumların endişe yaratacağını belirtti.

Deniz Akkaya, kızı Ayşe’nin davranışlarına dair yaşadığı zorlukları ve endişelerini sosyal medya üzerinden paylaşarak takipçileriyle paylaştı. Eski mankenin kızının odasındaki ikinci telefon keşfinin ardından duyduğu şaşkınlık ve güvenin sarsılması, anneye dair kariyerine ve bilgi birikimine karşı olan güvensizliğini dile getirmiştir. Kızının lüks bir telefon satın almasının ardından yaşadığı endişeleri ve kızının davranışlarını kontrol altında tutma arzusu, Deniz Akkaya’nın annelik rolündeki sıkıntılarını belirtmiştir. Bu paylaşımlarının ardından, kızının devletin yurduna gönderilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunarak, kızının davranışlarına karşı aldığı tedbirleri ve devam eden endişelerini paylaşmıştır. Deniz Akkaya’nın çocuğuyla ilgili yaşadığı sorunları ve verdiği tepkiler, annelik rolündeki zorlukları ve özveriyi anlamamıza yardımcı olmaktadır.