Kolunuzdan Hiç Çıkarmayacağınız En İyi Akıllı Saat Tavsiyeleri

Kolunuzdan Hiç Çıkarmayacağınız En İyi Akıllı Saat Tavsiyeleri

7 Ağustos Pazar

Değerli okuyucular,

Akıllı saat arayanlar için buradayız! Hem tasarımı, özellikleri, hem de donanımıyla öne çıkan 12 farklı akıllı saat modelini sizin için listeledik. Yeni bir akıllı saat almayı planlıyorsanız, piyasada oldukça fazla seçenek olduğunu biliyorsunuzdur. Hangi modelin sizin ihtiyaçlarınıza hitap ettiğini bulmak zor olabilir. Bu nedenle, size hitap eden en iyi modeli kolayca seçebilmeniz için liste hazırladık.

Listemizin ilk sırasında Apple Watch Ultra 2 modeli yer alıyor. Yaklaşık 338 PPI piksel yoğunluğuna sahip ekranı ve 1,92 inç boyutuyla dikkat çeken bu model 39.999 TL fiyatıyla satın alınabilir.

Devamındaki listenin 2. sırasında Apple Watch Series 9 bulunuyor. Bu model, düşük güç modunda 18 saate kadar dayanabilen bir pil ömrüne sahip. 45 mm sürümü 51,5 gram ağırlığında ve 14.999 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Huawei Watch 4 Pro ise liste beşinci sırasında yer alıyor. 30 metre suya dayanıklılık sunan bu model 20.999 TL fiyat etiketine sahip.

En ucuz model ise Xiaomi Redmi Watch 3. 2.399 TL fiyatı ve 1,75 inç ekran boyutundaki bu model, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Bu başarılı modeller arasından size en uygun olanı seçebilmeniz dileğiyle, iyi alışverişler dileriz.

İlgili,

[Adınız]