King Turkey Day schedule of events - The Globe | News, weather, sports from Worthington, Minnesota - The Globe

Kral Hindistan Günü Etkinlik Programı – The Globe | Worthington, Minnesota’dan Haberler, Hava Durumu, Spor – The Globe

Worthington’da Kral Hindi Günü haftası yaşanıyor ve etkinlikler Perşembe’den Pazar’a kadar devam edecek. Bu hafta boyunca, Kral Hindi Günü kıyafetlerinizi almak için Worthington’ın merkezinde bulunan The Stag içindeki Paycheck’s Treasure Chest’e uğrayabilirsiniz. Mağaza 9:30-17:30 saatleri arasında açık olacak.

Etkinlikler şu şekilde planlanmıştır:
– 17:00-21:00: Kral Hindi Günü Karışımı, şehir meydanı, İkinci Cadde ve 10. Sokak köşesi
– 17:00-21:00: Bira bahçesi açık, Chris Bertrand müziği eşliğinde
– 17:00-21:00: Kaldırımı Boya, şehir meydanı
– 17:00-21:00: Şişme Oyun Alanı, şehir meydanı

Ayrıca, saat 19:00-22:00 arasında Palma Gümrük tarafından lütfen arayınız (507) 370-3966yetkilileri ile araçları kullanabilirsiniz.

Gün boyunca birçok etkinlik ve yiyecek seçeneği mevcut olacak. Bunlar arasında çiftlik pazarı, pankek kahvaltısı, turkey sandwich öğle yemeği, yarışmalar, gobbler koşusu, büyük kortej, müzik dinletileri, çocuk aktiviteleri, Türkiye Günü ziyafeti ve daha fazlası yer alıyor. Tüm bu etkinlikler Worthington şehrinin farklı noktalarında gerçekleşecektir.

Özellikle, 10. Cadde ve Dördüncü Cadde üzerinde saat 13:00’te belirli bir konuşmacı olacak ve ardından, 10. Cadde’de Güzide Gobbler Gallop ve ardından Büyük Kortej gerçekleşecek. Aynı gün içinde birçok farklı etkinlik ve sunum mevcut olacak. Aynı zamanda öğleden sonra müzik dinletileri ve eğlenceli aktiviteler de katılımcılara keyifli bir gün sunacak.

Saatler ilerledikçe etkinlikler devam edecek ve akşam saatlerinde ise yerel müzik gruplarının performansları ve özel gösteriler düzenlenecektir. Tüm bu etkinlikler ve organizasyonlar, Kral Hindi Günü’nü kutlamak için Worthington’ın dört bir yanında bir araya gelen insanlara keyifli ve eğlenceli bir hafta sonu sunmayı amaçlamaktadır.

Tüm bu detaylarıyla Kral Hindi Günü haftası, Worthington halkına unutulmaz bir deneyim ve keyifli bir kutlama fırsatı sunmaktadır. Katılımcıların çeşitli aktivitelere katılması ve bu geleneksel etkinliklerle birlikte şehrin kültür ve birlikteliğini kutlaması beklenmektedir. Bu özel etkinlikler sayesinde Worthington topluluğu bir araya gelerek hoş bir zaman geçirecek ve beraber güzel anılar biriktirecektir.