Leeds United’in hücum orta saha arayışında yeni transfer engeli – Rapor

Galatasaray’ın hücum orta sahası Kerem Aktürkoğlu’nun Ocak ayında Leeds United’a transferi için Leeds United’ın ilgilenmesi durumunda Tükr tarafından reddedilebileceği söyleniyor. Leeds’in Ocak penceresindeki öncelikleri, anahtar oyuncuların promosyon koşusunda kalmasını sağlamak, bir sol bek bulmak ve potansiyel olarak bir hücum orta saha da bakmak gibi görünüyor. Aktürkoğlu’nun transferi, Leeds için en düşük öncelik olabilir, ancak Daniel Farke’ın bu tür bir imza takip etmesi durumunda çok önemli bir ek olacaktır.

Kerem Aktürkoğlu’na Leeds United’ın ilgili olduğu iddia ediliyor. Fanatik’in raporuna göre, Leeds, Galatasaray’dan 25 yaşındaki Türk milli Kerem Aktürkoğlu’nu imzalamak istiyor. Sol ayağıyla oynayan oyuncu, şimdiye kadar sezon boyunca Türk takımının vazgeçilmez oyuncusuydu, Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’a attığı 7 gol ve 8 asist ile bu sezon göze çarptı. Leeds’in oyuncunun temsilcileri ile temas halinde olduğu söylenirken, Aksam, hücum orta saha için “çılgın” 15 milyon avroluk (12.9 milyon sterlin) bir teklifin Leeds ve Lazio tarafından ödenecek olduğunu bildirdi.

Şimdi, TEAMtalk’in raporuna göre, Galatasaray’ın Ocak ayında oyuncuyu Leeds’e bırakmaya istekli olmayabilir. Bu, Turitkul takımının ulusal olarak ve Avrupa Ligi’nde boy göstermek için mücadele ettiği, UCL grubunda üçüncü bitirdikten sonra, birçok alanda mücadele ettiği anlamına geliyor. Bu, Leeds için oyuncuyu imzalamak için yazıya kadar beklemeleri gerekebileceğini, rapora göre bu durumun mümkün olabileceğini gösteriyor.

Aktürkoğlu’nun bir oyuncu olarak ne getireceği açısından, Leeds için iyi bir imza olacağını inkar edilmez. Bununla birlikte, bu işlemin gerçekleşmekten uzak olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü, Leeds taraftarlarının çoğunun oyuncunun hangi kulüpten geldiğini görmezden gelmesi gerekecek. Bu sadece hiçbir zaman gerçekleşmeyecek bir anlaşma gibi görünüyor, ne kadar kulübün oyuncuyu kendisi beğenirse beğensin.

Karl Darlow’un profesyonel kariyerine nerede başladığını biliyor musunuz? 🤔

Aston Villa

Nottingham Forest

Newcastle United

Hull City