Kamala Harris az farkla Trump'ın önünde - Bloomberg HT

Linvilla Orchards has over 3 dozen apple varieties this year | Fall Adventures – WPVI-TV

Merhaba dostlar! Bugün size güzel bir haberim var: Linvilla Meyve Bahçeleri bu yıl tam 3 düzine elma çeşidine sahip! Sonbahar geldiğine göre, Linvilla’da macera dolu günler sizi bekliyor demektir. WPVI-TV’nin haberine göre, bu yıl Linvilla Meyve Bahçeleri’nde birbirinden farklı 36 elma çeşidi bulunuyor.

Eğer siz de elma tutkunuysanız, şanslısınız çünkü Linvilla’da aradığınızı mutlaka bulacaksınız. Gala, Honeycrisp, Fuji, Granny Smith gibi klasik çeşitlerin yanı sıra daha farklı ve nadir elma türleri de mevcut. Yani bu yıl Linvilla’da keşfedilecek çok sayıda lezzetli elma var demektir.

Tabii elma toplamak sadece Linvilla’nın sunduğu aktivitelerden biri. Eğer daha fazlasını istiyorsanız, diğer sonbahar etkinliklerine de göz atabilirsiniz. Mesela kızarmış mısır yerken doğa yürüyüşü yapabilir, çocuklarınız için atlı karıncayla tur atabilir ya da sevimli hayvanları ziyaret edebilirsiniz.

Tüm bu aktivitelerin yanı sıra Linvilla’da çeşitli mevsimlik ürünler de bulabilirsiniz. Sebzeler, meyveler, hatta reçeller ve turşular da mevcut. Yani Linvilla’ya giderseniz, karnınızı doyuracak ve evinize lezzetli hediyelikler de götüreceksiniz demektir.

Sonbahar geldiğine göre, neden Linvilla Meyve Bahçeleri’nde bir gün geçirmeyi düşünmüyorsunuz? Hem doğaya yakın olur, hem de sevdiklerinizle güzel anılar biriktirirsiniz. Elma toplayarak, doğa yürüyüşü yaparak ya da sevimli hayvanlarla vakit geçirerek keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Ayrıca Linvilla’da düzenlenen etkinliklere de göz atmanızı öneririm. Belki de sizin ilginizi çekebilecek bir festival veya konser olabilir. Sonbaharın keyfini çıkarmak için Linvilla Meyve Bahçeleri’nde bir gün geçirmek harika bir seçenek olabilir.

Son olarak, Linvilla Meyve Bahçeleri’nin bu yılki elma çeşitliliğini kaçırmayın derim. Belki de favori elma türünüzü henüz keşfetmemiş olabilirsiniz. O yüzden Linvilla’ya gidip farklı elma çeşitlerini denemek de güzel bir deneyim olabilir.

Sonbaharın keyfini çıkarmak ve doğayla iç içe olmak için Linvilla Meyve Bahçeleri ideal bir yer olabilir. Eğer henüz gitmediyseniz, bir ara bir gezintiye çıkmanızı tavsiye ederim. Eminim keyifli ve unutulmaz bir gün geçireceksiniz. Haydi, Linvilla’ya gitme zamanı!