Lions vs Buccaneers canlı akışı: NFLnin 6. haftası çevrimiçi nasıl izlenir – Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Lions vs Buccaneers canlı yayını, yalnızca birinci olan iki takımın değil, aynı anda yeniden diriliş yaşayan iki oyun kurucunun da karşılaşmasıdır. Hem Jared Goff hem de Baker Mayfield, son yıllarda onları genel klasmanda bir numara olarak seçen takımlar tarafından elendi ve her ikisi de mevcut takımlarında yeni bir yol buldu. Şimdi bu 6. Haftada karşı karşıya geliyorlar NFL canlı akışı!

Lions vs Buccaneers kanalı, başlangıç ​​zamanı

Lions vs Buccaneers canlı yayını 15 Ekim Pazar günü yayınlanacak.• Zaman — 16:25 ET / 13:25 PT / 21:25 BST / 06:25 AEST (16 Ekim Pazartesi)• BİZ — FOX’ta izleyin Sapan veya Fubo• Her yerde izleyin – denemek ExpressVPN %100 risksiz

Goff, Lions’ın geçen yılın güçlü bitiş ivmesini bu sezona aktarmasına yardımcı oldu. Detroit şu anda 4-1’de ve üç maçlık galibiyet serisine sahip. Bu üç galibiyetin her birinde, geçen hafta Panthers’ı 42-24 mağlup etmeleri de dahil olmak üzere en az iki gol atarak rakiplerine üstünlük sağladılar. Galibiyette Goff, üç gol atarak 20/38 pasla 236 yarda atış yaptı. Bu sezon şu ana kadar, artık 28 yaşında olan ve sinyali arayan oyuncu, Rams’ın Matthew Stafford karşılığında Lions’a takas etmeden önce 2016 NFL Draftında bir numaralı genel seçimle seçtiği adama daha çok benziyordu. Goff, bu sezon kariyerinin en yüksek pasör puanı olan 104,4’e ulaşarak NFL’de beşinci sırada yer aldı.

Detroit’in bu sezonki başarısının anahtarlarından biri çok yönlülüğü oldu. Kim sakatlanarak düşerse düşsün, bir başkası öne çıkıyor. Bir numaralı geniş alıcı Amon-Ra St. Brown karın sakatlığı nedeniyle maçı kaçırıyor ve çaylak sıkı uç Sam LaPorta öne çıkıyor ve iki gol atıyor. Geriye koşan çaylak Jahmyr Gibbs diz kirişinden sakatlanıyor ve David Montgomery arka arkaya 100 yarda oyunlarında sallanıyor. Lions’ın NFL’de maç başına en fazla dördüncü puanı (29,3) almasının nedeni işte bu tür bir derinlik ve beceridir.

Bu arada Baker Mayfield ve Buccaneers veda haftasından çıkıyor ve kaldıkları yerden devam etmek istiyor. 4. Hafta 26-9’da Saints’i yenerek sezonda 3-1’e yükseldiler. Mayfield, 30 gol atma, 8 engelleme ve 101,5 pasör reytingi ile sezona hız katarak sezonun başlarında hücuma liderlik etmeye yardımcı oldu. Üçü de eski Browns’un 2018’deki bir numaralı genel seçimi için kariyerinin en iyileri olacak.

Savunmada Bucs, NFL’de maç başına en az sekiz sayıya izin veren takım oldu. Pro Bowl savunma mücadelesi Vita Vea bu yıl üç buçuk çuval geçirdi ve üniteye liderlik etmek için üç mağlubiyet mücadelesi yaptı.

Şu anda, TaslakKrallar Lions, Buccaneers’a karşı 3 puanlık deplasman favorisi. Alt/üst 42’dir.

Lions vs Buccaneers canlı akışını her yerden nasıl izleyebilirsiniz?

NFL yayın ipucu:

Evinizden uzaktaysanız ve Lions vs Buccaneers’ı izleyemiyorsanız yine de maçı izleyebilirsiniz. Kullanmak en iyi VPN bunu, doğduğunuz şehirden internette geziniyormuş gibi görünmenizi sağlar, böylece halihazırda ödediğiniz yayın hizmetlerine erişebilirsiniz.

İşte dünyanın her yerinden NFL yayını yapmanın ne kadar kolay olduğu:

1. Bir VPN edinin (öneririz ExpressVPN orada en iyisi olarak)2. Yayın yapmak istediğiniz konuma bağlanın3. Her zamanki yayın hizmetinizi kullanın ve normal şekilde izleyin

Özel Tom’s Guide İndirimi: 12 aylık ExpressVPN planında %49 tasarruf edin

Lions vs Buccaneers ABD’de canlı yayınlanıyor

(Resim kredisi: Shutterstock)

ABD’de Lions vs Buccaneers canlı yayını, en iyi TV antenlerinden biriyle veya çoğu kablolu TV paketiyle ücretsiz olarak sunulan FOX’ta yayınlanacak.

Maç 15 Ekim Pazar günü 16:25 ET / 13:25 PT’de başlayacak.

Zaten kabloyu kestiyseniz maçı izleme önerimiz Sling TV veya Fubo. Canlı TV için en iyi yayın hizmetlerinden ikisidir.

Sling Blue paketi ayda yalnızca 40 dolardan başlıyor ve Fox ve 40’tan fazla kanalla birlikte geliyor. Bu arada Fubo’nun maliyeti FOX, tüm yayın ağları, ESPN ve daha fazlası dahil 121 kanal için aylık 75 dolar.

Diğer bir seçenek ise YouTube TV aracılığıyla sunulan NFL Pazar Bileti’ne kaydolmaktır. Pazar Bileti, sezon için 399 ABD dolarına ek olarak aylık 65 ABD dolarından başlayan YouTube TV aboneliği ücretine de sahiptir. Bu, her normal sezon NFL maçını izlemenize olanak tanır. Ancak hizmeti denemek için yedi gün boyunca NFL Pazar Bileti ücretsiz denemesine de kaydolabilirsiniz.

Lions vs Buccaneers canlı yayınları ücretsiz

En iyi TV anteni seçimlerimizden biriyle aşağıdaki durumlarda ücretsiz olarak canlı izleyebilirsiniz: ve sadece eğer — Yerel FOX üyeniz Lions vs Buccaneers’ı gösteriyor.

Lions vs Buccaneers İngiltere’de canlı yayınlanıyor

(Resim kredisi: Shutterstock)

Göletin karşısındaki Amerikan futbolu taraftarları olabilmek Lions Buccaneers’a Karşı izle Gökyüzü sporlarıNFL sezonu başına 100’den fazla canlı oyuna ev sahipliği yapan tipik bir yer.

Başka bir seçenek istiyorsanız, bu yıl Birleşik Krallık NFL hayranları NFL Game Pass’ı da tercih edebilir. DAZN. Bu size 200’den fazla normal ve sezon sonrası oyuna, Super Bowl kapsamına, NFL Network’e, NFL RedZone’a, 2024 NFL Draft’a ve daha fazlasına erişmenizi sağlar. NFL Game Pass’in maliyeti Yıllık 151 £’dur; 37,75 £’luk dört taksit halinde ödenir.

Lions-Buccaneers karşılaşmasının canlı yayını TSİ 21.25’te başlayacak.

Yurtdışındaki Amerikalılar, aşağıdaki gibi bir VPN aracılığıyla giriş yapmaları koşuluyla, istedikleri hizmeti kullanabilirler. ExpressVPN.

Lions – Buccaneers Kanada’da canlı yayınlanıyor

(Resim kredisi: Shutterstock)

Kuzeydeki komşularımız için Kanada’da Lions vs Buccaneers canlı yayınlarını izlemek için birkaç seçenek var.

Geleneksel bir TV sağlayıcınız varsa Cowboys vs Cardinals, TSN1, TSN4 ve RDS’de (Fransızca yayın) mevcuttur.

Ama eğer kabloyu kestiysen isteyeceksin isteyeceksin DAZN NFL 2023-24 sezonunu izlemek için. Aylık DAZN aboneliğinin maliyeti 24,99 Kanada dolarıdır ve diğer sporların yanı sıra normal sezon maçlarını ve Super Bowl’u da içerir. Biraz tasarruf etmek istiyorsanız yıllık 199,99 CA$ abonelikle %50 tasarruf edebilirsiniz. Mümkün olan en fazla oyunu almak için mevcut DAZN aboneliğinize NFL Game Pass’i ekleyin.

Lions – Buccaneers Avustralya’da canlı yayınlanıyor

(Resim kredisi: Shutterstock)

Avustralyalılar Lions vs Buccaneers NFL canlı yayınını birkaç farklı yerde bulacak. Kayo Sporları veya Foxtel size her hafta diğer birkaç NFL oyununun yanı sıra oyunun ESPN kapsamını da verecektir.

Alternatif olarak Avustralya’da yaşayanlar da bu hizmetten yararlanabilirler. NFL Game Pass hizmeti Lions vs Buccaneers NFL canlı yayınını izlemek için DAZN aracılığıyla. Bu, Avustralya’da bulunan en kapsamlı NFL yayın paketini sunar ve tüm sezon için 280 AU$ veya haftalık 29 AU$ olarak fiyatlandırılır.