Former Manchester United defender Rio Ferdinand

Manchester United efsanesi Rio Ferdinand, saç ve sakal nakli sonrası ‘Burada olmalı’ diyor – Sportskeeda

Eski Manchester United savunma oyuncusu Rio Ferdinand, son İstanbul seyahati sırasında saç ve sakal nakli geçirdiğini açıkladı. İngiliz, Dr. Emrah Cinik kliniğinin tanıtım videosunda yer aldı. Videoda klinikte görülebiliyor ve personele selam veriyor. Video Dr. Cinik’in TikTok hesabına yüklendi ve Ferdinand’ın saç ve sakal nakli sürecinden bahsetti. Ferdinand videoda şunları söyledi:

“Burada sakalımı düzeltmek için geldim, birkaç deliğim, birkaç lekem var. Saç naklimi yaptırıyorum. Yaptırmayı düşünüyorsanız, burası yapılacak yer.”

Ferdinand’ın yanı sıra, Arsenal savunma oyuncusu Gabriel Magalhaes, eski Liverpool yıldızı Ryan Babel ve Brezilya efsanesi Rivaldo da nakil prosedürü için İstanbul merkezli kliniği ziyaret eden diğer isimlerdir.

Manchester United, Ocak ayında eski PSG forveti Mauro Icardi’yi Old Trafford’a getirebilir
Erik ten Hag’ın Manchester United’ı, gelecek transfer döneminde Galatasaray forveti Mauro Icardi için kiralık anlaşma yapma konusunda ileriye dönük bakış açısına sahip. Football Transfers’a göre, Kırmızı Şeytanlar, Danimarkalı forvet Rasmus Hojlund’un Premier Lig’de ayak uydurmakta zorlandığı için Arjantinli forvet için bir hamle yapıyor. Bu sezon Premier Lig’de 13 maç oynadıktan sonra, Danimarkalı forvet, İngiltere’nin en üst düzey futbolunda hiç gol katkısı yapamadı. Bununla birlikte, Hojlund, Kırmızı Şeytanlar’ın elendiği 2023-24 UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında beş gol attı. Sonuç olarak, Kırmızı Şeytanlar tecrübeli bir forveti Old Trafford’a getirmeyi hedefliyor. Icardi daha önce Inter Milan ve Paris Saint-Germain’de de oynadı. Başarılı bir Galatasaray’da kiralık sezonun ardından, Arjantinli forvet Türk şampiyonlarla üç yıllık bir anlaşma imzaladı ve bu transfer için 10 milyon avro ödendi. Bu sezon Icardi, 25 maçta 17 gol ve altı asistle performans sergiledi.