MarketHub by HBX Group gathers industry leaders in Istanbul - Hospitality Net

MarketHub by HBX Group, İstanbul’da sektör liderlerini bir araya getiriyor – Hospitality Net

HBX Group’un organize edeceği MarketHub Europe etkinliğine dair son detaylar ortaya çıktı. Etkinlik, 26-27 Haziran 2024 tarihlerinde Hilton Bomonti Istanbul’da gerçekleşecek ve bu yılın teması “Yeni Sınırlar” olarak belirlendi. Seyahat ve konaklama sektörünü şekillendiren en son trendler ve yeniliklere derinlemesine bir bakış sunması beklenen etkinlik, sektörden önemli isimleri bir araya getirecek.

MarketHub, HBX Group’un imza etkinliği olup seyahat sektöründen anahtar karar vericileri ve etkileyicileri bir araya getiriyor. Bu benzersiz buluşma, HBX Group’un müşterileri ve ortaklarının bir araya gelerek birbirlerinden öğrenip ve ağ kurabileceği eşsiz bir fırsat sunuyor.

MarketHub Europe’da konuşmacılar arasında Arival, ForwardKeys ve National Geographic gibi tanınmış kuruluşlardan önemli isimler yer alacak. Ayrıca, HBX Group’un üst düzey yöneticileri, SeyahatTeknolojisi şirketi tarafından belirlenen en son gelişmeleri tartışmak üzere sahneye çıkacaklar. Retail Direktörü Bertrand Sava, deneyimler aracılığıyla turizmi yeniden şekillendirmenin stratejilerini ortaya koyacak; Chief Growth Officer Mark Antipof, seyahatte bir ekosistemin gücünden nasıl faydalanılacağını keşfedecek; Chief Commercial Officer Carlos Muñoz ise HBX Group’un en son gelişmelerini ve seyahat sektörünün yeni sınırlarını tartışacaklar.

Kapsamlı konferans gündemi, mevcut seyahat trendleri ve endüstri içgörüleri için 2024 yılında verimli bir şekilde sunacak konferans sunumları ve panel tartışmalarını içeriyor. Veri seyahati yeniden tanımlarken, yenilik ve sürdürülebilirliğin seyahat sektörünün geleceğini şekillendirmek için nasıl kullanılabileceği gibi geniş bir konu yelpazesini ele alıyor. Bu oturumlar, sektörün mevcut durumu ve geleceği konusunda bütünsel bir görüş sunmayı amaçlıyor.

Etkinlik aynı zamanda HBX Group’un ortaklarına özel bir ticaret fuarı alanını içerecek ve seyahat endüstrisini dönüştüren en son ürün ve hizmetleri sergilemek için bir platform sunacak.

HBX Group’un Chief Commercial Officer’ı Carlos Muñoz, MarketHub’un işbirliği ve yeniliği teşvik eden ilham verici bir etkinlik olacağını belirtti. Amacımız, sektör liderlerinin fikir alışverişi yapabileceği ve seyahatin geleceğini ileri taşıyabileceği bir platform sunmaktır. İstanbul’da misafirlerimizi ağırlayacak olmaktan son derece heyecanlıyız ve “Yeni Sınırlar”ı keşfetmeye ve sektörümüzün bir sonraki bölümünü paylaşmaya hazırız.

MarketHub Europe’un sponsorları arasında Go Türkiye, Minor Hotels, Clermont Hotel Group, Porto Bay Hotels & Resorts, Accor, Rixos Hotels, Discover Puerto Rico, Kilit Hospitality Group, Valentin Hotel & Resorts, HotelRunner ve The Land of Legends gibi sektörün öncü şirketleri yer alıyor.

MarketHub Europe, HBX Group’un ortakları ve müşterilerinin davetli olduğu bir etkinliktir. MarketHub hakkında daha fazla bilgi için www.themarkethub.com adresini ziyaret edebilirsiniz. HBX Group hakkında daha fazla bilgi için www.hbxgroup.com adresine göz atabilirsiniz.