MarketHub by HBX Group gathers industry leaders in Istanbul - Travel Daily

MarketHub by HBX Group, İstanbul’da sektör liderlerini bir araya getiriyor – Travel Daily

HBX Group, 26-27 Haziran 2024 tarihlerinde Hilton Bomonti Istanbul’da gerçekleşecek olan MarketHub Europe etkinliği için en güncel detayları açıkladı. Bu yılın teması “Yeni Sınırlar” olarak belirlendi ve seyahat ve konaklama endüstrisini şekillendiren en son trendler ve yeniliklere derinlemesine bakmayı vaat ediyor.
MarketHub, HBX Group’un imza etkinliği olup seyahat endüstrisinden önemli karar vericileri ve etkileyicileri bir araya getiriyor. Bu benzersiz buluşma, HBX Group’un müşteri ve ortaklarına bir araya gelme, ağ kurma ve birbirlerinden öğrenme konusunda eşsiz bir fırsat sunuyor.
MarketHub Europe’da konuşmacı olarak Arival, ForwardKeys ve National Geographic gibi tanınmış organizasyonlardan önde gelen isimler yer alacak. Bu yıl ayrıca, HBX Group’un üst düzey yöneticileri sahnede yer alarak SeyahatTeknoloji şirketi tarafından tespit edilen en son gelişmeleri tartışacaklar. Perakende Müdürü Bertrand Sava, deneyimler aracılığıyla turizmi yeniden şekillendirmenin stratejilerini açığa çıkaracak; Chief Growth Officer Mark Antipof, seyahatte ekosistemin gücünden nasıl faydalanılacağını keşfedecek; ve Chief Commercial Officer Carlos Muñoz, HBX Group’un en son gelişmelerini ve seyahat endüstrisinin yeni sınırlarını tartışacak.
Kapsamlı konferans gündemi, 2024 yılı için mevcut seyyah eğilimleri ve endüstri içgörülerinden, verilerin seyahati yeniden tanımlamasından ve yeniliği ve sürdürülebilirliği nasıl kullanarak seyahat sektörünün geleceğini şekillendireceğinden bahseden ana konuşmalar ve panel tartışmalarını içeriyor. Bu oturumlar, endüstrinin mevcut durumuna ve geleceğine bütünsel bir bakış sunmayı amaçlıyor.
Etkinlik aynı zamanda, seyahat endüstrisini dönüştüren keskin ürün ve hizmetleri sergileme platformu sunan özel bir ticaret fuarı alanına da ev sahipliği yapacak.
HBX Group’un Chief Commercial Officer’ı olan Carlos Muñoz, “MarketHub işbirliğini ve inovasyonu teşvik eden ilham verici bir etkinlik olacak. Amacımız, endüstri liderlerinin fikir alışverişi yapabileceği ve seyahatin geleceğini ileri taşıyabileceği bir platform sunmaktır. İstanbul’da müşterilerimizi ve ortaklarımızı ‘Yeni Sınırlar’ı keşfetmeye ve endüstrimizin bir sonraki bölümünü paylaşmaya çok heyecanlıyız” dedi.
MarketHub Europe’un sponsorları arasında Go Türkiye, Minor Hotels, Clermont Hotel Group, Porto Bay Hotels & Resorts, Accor, Rixos Hotels, Discover Puerto Rico, Kilit Hospitality Group, Valentin Hotel & Resorts, HotelRunner ve The Land of Legends gibi önde gelen şirketler yer almaktadır.