MİLLİ TAKIM | Türkiye – Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2024 Türkiye – Gürcistan maçı bu akşam şifresiz mi? (İlk 11) – NTV Spor

2024 Avrupa Şampiyonası elemeleri F Grubu’nda, Türkiye milli takımı Gürcistan ile karşı karşıya geliyor. Ay-yıldızlılar, Avrupa Şampiyonası elemelerinde gösterdiği başarılı performansla dikkat çekmiş ve son 16 turuna yükselme hedefiyle karşılaşmaya çıkacak. Mücadeleyi Arjantinli Facundo Tello yönetirken, TRT 1 ekranlarında izleyebileceğiz. Türkiye, Gürcistan’ı yenerek turnuvaya galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Türkiye milli takımı, Gürcistan ile bugün 6. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 5 maçta 3 galibiyet alan Türkiye, rakibine toplamda 12 gol atarken kalesinde 5 gol gördü. Bu maçın özel bir yanı da İtalyan teknik adam Vincenzo Montella’nın Türkiye milli takımıyla 9. maçına çıkacak olması. Montella idaresindeki ekip, şimdiye kadar 3 galibiyet elde ederken diğer maçlarda ise başarılı olamadı. Türkiye’nin genç ve tecrübeli futbolcuları, Avrupa Şampiyonası’nda ilk kez milli takım formasını giymenin heyecanını yaşıyor.

Milli takımın EURO 2024 kadrosunda yer alan futbolcularla birlikte Türkiye, Avrupa Şampiyonası’nda hedeflerine ulaşmaya çalışacak. Toplamda 26 futbolcunun yer aldığı kadroda 12 oyuncu ilk kez şampiyonada boy gösterecek. Bu genç ve dinamik kadro ile Türkiye’nin performansı merakla bekleniyor.

Türkiye-Gürcistan karşılaşmasıyla beraber heyecan dorukta! Bu önemli mücadeleyi kaçırmamak için bugün TSİ 19.00’da TRT 1 ekranlarına kilitlenmeliyiz. Ay-yıldızlı temsilcimizin, Avrupa Şampiyonası eleme grubundaki yolculuğu, Gürcistan karşılaşmasıyla başlayacak ve futbolseverlerin heyecanla takip ettiği maçlara devam edecek. Türkiye milli takımının başarısını ve oyuncuların performansını görmek için bu heyecan dolu karşılaşmayı kaçırmayın!