Kamala Harris az farkla Trump'ın önünde - Bloomberg HT

Narin cinayeti soruşturmasında son gelişmeler: Muhtar amca Salim Güran açığa alındı, avukatı davadan çekildi, bir kişi serbest… – Hürriyet

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Narin cinayeti soruşturmasında son gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Cinayet şüphelisi olarak tutuklu bulunan Narin’in amcası Salim Güran, cinayet şüphesiyle açığa alındı. Bu gelişmeler üzerine amcanın avukatı da davadan çekildi.

Cinayetin işlendiği günden beri kamuoyunun gündeminden düşmeyen bu olayın perde arkasında neler yaşandığını merak ediyorsanız haberimizi okumaya devam edin. Narin’in amcası Salim Güran, cinayet şüphesiyle tutuklu bulunuyordu ancak son gelişmelerde görevden alındı. Bu gelişmeler üzerine amcanın avukatı da dosyadan çekildi.

Cinayet soruşturması devam ederken bu tür gelişmeler sık sık yaşanabiliyor. Ancak Narin cinayeti soruşturmasında yaşanan son gelişmeler, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Olayın detaylarını öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

Narin cinayeti soruşturması hakkında en güncel bilgileri sizlere sunmaya devam edeceğiz. Cinayet şüphelisi olarak tutuklu bulunan Salim Güran’ın avukatının dosyadan çekilmesi, davada nasıl bir dönemeç alacağını da merak konusu haline getirdi.

Olayın aydınlatılması için çalışmaların devam ettiği belirtilirken, bu tür vakaların ülke genelinde geniş yankı uyandırdığı da bir gerçek. Narin cinayetinde yaşanan son gelişmelere ilişkin detayları öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

Narin cinayeti soruşturmasıyla ilgili gelişmeleri takip etmek için bizleri takip etmeye devam edin. Cinayet şüphelisi olarak tutuklu bulunan Salim Güran’ın avukatının davadan çekilmesi davanın seyrini nasıl etkileyecek, merak ediyorsanız haberimizi okumaya devam edin.

Narin cinayeti soruşturması kapsamında yaşanan son gelişmeler kamuoyunda geniş yankı uyandırmış durumda. Bu tür cinayet davalarının toplumda nasıl bir etki yarattığına dair detayları öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

Son olarak, Narin cinayeti soruşturması hakkında en güncel bilgilere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin. Cinayet şüphelisi olarak tutuklu bulunan Salim Güran’ın avukatının davadan çekilmesi davanın seyrini nasıl etkileyecek, haberimizi okumaya devam edin.