Önizleme: Kayserispor vs. Fenerbahçe – tahmin, takım haberleri, kadrolar – Sports Mole

Türk Süper Lig’i Salı günü yeniden başlıyor ve Kayserispor, 17. haftada Kadir Has Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi ağırlıyor.

Karşılaşma, Ankaragücü’nün yasaklanan başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e evlerindeki maçlarından sonra hakeme yumruk atması nedeniyle ligin durdurulduğu bir hafta sonrasında gerçekleşiyor.

Kayserispor, altı maçlık galibiyet serisini uzatmak için Salı günü Süper Lig’de yeniden sahaya çıkıyor. Ev sahibi ekip, son maçlarında Pendikspor’u 2-0 mağlup ederek galibiyet aldı. Mame Thiam ve Stephane Bahoken’in gollerine sahne olan Kayserispor, ligin üçüncü sırasında bulunuyor. 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 29 puan topladılar. Kayserispor, bu sezon evinde oynadığı tüm maçlardan yenilgi almadı, 5 galibiyet 3 beraberlik elde etti.

Fenerbahçe ise son maçlarında Spartak Trnava’yı 4-0 mağlup ederek Europa Conference League grubunu zirvede tamamladı. Ligin önceki maçında ise Beşiktaş’a 3-1 yenilerek 40 puanla lig liderliğini korudular. Fenerbahçe, dış sahada oynadığı 7 maçın 6’sını kazandı. Adana Demirspor ile oynadıkları maçta ise golsüz berabere kaldılar. Fenerbahçe, Salı günü oynayacakları maçta galibiyet alırlarsa, ligdeki galibiyet serilerini 4 maça çıkaracaklar.

Ev sahibi ekip Kayserispor’da sakatlık sorunu bulunmazken, Fenerbahçe’de Samet Akaydın cezalı durumda ve Miha Zajc, Rodrigo Becao, Luan Peres ve Lincoln sakatlık nedeniyle kadroda olmayacaklar.

Sonuç olarak, Fenerbahçe’nin ligdeki üstünlüğü göz önüne alındığında Kayserispor’u 3-1 mağlup edeceklerini tahmin ediyoruz. Bu maç için en muhtemel sonuçlar ve daha fazlası için tıklayınız.