Oyuncu Gülşah Çomoğlu 38 yaşında hayatını kaybetti... Acı haberi eşi duyurdu - Hürriyet

Oyuncu Gülşah Çomoğlu 38 yaşında hayatını kaybetti… Acı haberi eşi duyurdu – Hürriyet

Türkiye’nin sevilen isimlerinden biri olan Gülşah Çomoğlu’nun ani ölümü, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. 2 yıl önce kanser teşhisi konulan ve tedavi gören Gülşah Çomoğlu, 38 yaşındayken hayata veda etti. Haberi ise eşi Gökhan Günal, sosyal medya hesabından duyurdu.

Günal’ın paylaşımında, “Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımızın annesi Gülşah Çomoğlu’nu maalesef kaybettik. Cenazesi yarın perşembe günü öğle namazını müteakip Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden kalkacak. Kanlıca Camii’nde defnedilecektir.” ifadeleri yer aldı. Gülşah Çomoğlu’nun eşiyle 2018 yılında nikah masasına oturduğu biliniyor.

Ünlü oyuncu Ceren Karakoç da Gülşah Çomoğlu’nun vefatına duyduğu üzüntüyü sosyal medya üzerinden dile getirdi. Karakoç, “Ah Gülşah güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni.” sözleriyle duygularını ifade etti. Gülşah Çomoğlu’nun ani ölümü, sevenleri ve iş arkadaşları tarafından büyük bir boşluk yarattı.

Gülşah Çomoğlu’nun hayat dolu kişiliği ve başarılı kariyeri, onu sektörde farklı kılan özelliklerinden biriydi. Kansere yenik düşen genç yaşta hayatını kaybeden Çomoğlu, sevenlerini derinden etkiledi. Oyunculuğu ve insan ilişkilerindeki samimiyeti ile tanınan Gülşah Çomoğlu’nun anıları sevenleri tarafından daima yaşatılacak.

Ölümünün ardından sevenleri ve hayranları, sosyal medya üzerinden Gülşah Çomoğlu’na olan sevgi ve saygılarını dile getiriyor. Güzel bir anı bırakan Çomoğlu, izleyicileri ve sevenleri tarafından her zaman özlenecek bir isim olacak. Sadece profesyonel kariyeri değil, aynı zamanda kişiliği ve pozitif enerjisi ile de sevilen biri olan Gülşah Çomoğlu’nun ani vefatı, sevenleri için büyük bir kayıp oldu.

Gülşah Çomoğlu’nun hayatı ve kariyeri üzerine paylaşılan bilgiler, onun ne kadar sevilen ve takdir edilen bir isim olduğunu gösteriyor. Ani vefatı ile sevenlerini derinden üzen Çomoğlu, geride bıraktığı anılar ve eserleri ile daima hatırlanacak. Onun sevdiklerine sabır diliyor ve Gülşah Çomoğlu’nu rahmetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun.