Oyuncumuz Cengiz Ünder’den açıklamalar - Fenerbahce.org

Oyuncumuz Cengiz Ünder’den açıklamalar – Fenerbahce.org

Futbol Takımımızın Avusturya’daki sezon hazırlıkları sırasında, Cengiz Ünder Fenerbahçe Televizyonu’na konuk oldu. Kendi hazırlıklarını ve yaz dönemindeki bireysel çalışmalarını anlatan Cengiz Ünder, Jose Mourinho’ya da övgüler yağdırdı. Çağlar Söyüncü’nün transferini de değerlendiren başarılı futbolcu, yeni sezonun çok güzel geçeceğine inandığını dile getirdi.

Kamp sürecini değerlendirirken çok zorlu bir sezon başı geçirdiklerini belirten Cengiz Ünder, tüm futbolcuların hazır olduğunu ancak sezon başlarının her zaman zorlu olduğunu vurguladı. Yaz döneminde bireysel çalışmalarına yoğunlaştığını ve kendini hazır hissettiğini belirten futbolcu, eski antrenörüyle tekrar çalışmanın kendisine katkı sağladığını söyledi. Mourinho ile çalışmanın gurur verici olduğunu dile getiren Cengiz, hocanın futbolcularla yakın ilişkiler kurmasının önemine değindi.

Çağlar Söyüncü’nün Fenerbahçe’ye transferinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten Cengiz, Çağlar’ın her zaman Fenerbahçe’de olmak istediğini ve kendi kulübünden başka bir yer düşünmediğini ifade etti. Kendi geçen sezonunu da değerlendiren Cengiz, sakatlıkların performansını etkilediğini söyledi ve bu sezonun çok daha iyi geçeceğine inandığını belirtti.

Gelecek sezon hedeflerinden bahsederken taraftarın beklentilerinin büyük olduğunu söyleyen Cengiz, şampiyonluk hedeflerinin kulüpte başka bir düşünce olamayacağını belirtti. Mourinho’nun takıma büyük etkisi olacağını düşünen futbolcu, hak ettikleri yere en üst noktada ulaşacaklarına inandığını ifade etti. Çok güzel bir sezon olacağına olan inancını dile getiren Cengiz Ünder, Fenerbahçe için çok çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.