Rangers, eski kanat oyuncusu Ryan Kent için Ocak ayı transferiyle bağlantılı – Türk Futbolu

Fenerbahçe’deki zorluklarına ek olarak Ryan Kent’in durumu, Süper Lig’in ortasında Fenerbahçe’nin Kadıköy’deki geri dönüş maçında takım kadrosunda tamamen yok olmasıyla daha da kötüleşti. Bir zamanlar İbrox’un kahramanı olan kanat oyuncusu, Kayserispor karşısındaki yedi golün olduğu maçın yedek kulübesine bile layık görülmedi.
27 yaşındaki oyuncu için bu son gelişme, hayal kırıklığı yaratan bir döneme ekleniyor. Düzenli bir başlangıç yapamaması nedeniyle, Kent Kartal’ın planları dışında kalmış durumda.
Kiralama söylentileri hali hazırda dolaşıyor. Potansiyel bir Ocak ayı Rangers’a geri dönüşü sadece dolaşılan seçeneklerden biri. İddialara göre İngiliz kulüpleri Sheffield United ve Leeds de Kent’i takip ediyor.
Ancak Kartal, Kent’in son olaylarda dışarı bırakılmasının önemini küçümseyerek, onun sadece taktiksel bir karar olduğunu ısrarla söylüyor. “Böyle bir karar vermek zorundaydık. Kent’in gelecekteki maçlarda oynamayacağı veya kadroda olmayacağı gibi bir şey yok. Çok geniş bir kadromuz var ve beklenmeyen isimler gelecek haftalarda kadroda olmayabilir” dediği bildirildi.
Kent, sarı kanaryaların son altı lig maçında sadece bir dakika oynadı. Kartal’ın sözleri, Kent’in Fenerbahçe’deki geleceğine dair bir umut ışığı sunarken, artık duvarlarda yazılar belirmeye başlıyor. Ocak ayında kiralık bir dönem, hatta Gers ile yeniden bir araya gelme ihtimali giderek daha olası hale geliyor.
Kent, bu sezon Fenerbahçe için tüm turnuvalarda 15 maçta bir gol ve iki asist yapmış durumda.