Şampiyonlar Ligi: Fenerbahçe – Lugano maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe – Lugano maçı bu akşam mı, saat kaçta? – NTV Spor

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho liderliğindeki Fenerbahçe, yeni sezonda Avrupa ve Süper Lig’de başarı hedefliyor. Takım, ilk resmi maçından galibiyetle ayrılarak taraftarlarını sevindirdi. Deplasmanda rakibi Lugano’yu 4-3 mağlup eden Fenerbahçe, şimdi rövanş mücadelesine odaklandı. Tur için avantaj sağlayan sarı-lacivertli ekip, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada rakibini mağlup ederek üst tura çıkmayı hedefliyor.

Fenerbahçe’nin tarihindeki 35. Avrupa kupası maçında rakibini mağlup etmesi durumunda üst tura çıkacak. Deplasmanda alınan galibiyetin ardından rövanş maçının heyecanı artıyor. Karşılaşma 30 Temmuz Salı günü saat 20.00’de başlayacak ve Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Lugano’yu sahadan tek farklı galibiyetle ayırsa dahi maç uzatmalara gidecek. Fenerbahçe’nin, Lugano’ya kaybetmeden üst tura çıkabilme şansı bulunuyor. Takımımızın muhtemel rakiplerinden biri ise Lille takımı.

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde bugüne kadar oynadığı 35 karşılaşmada 13 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 yenilgi aldı. Avrupa kupalarında ise toplamda 271 maça çıkan takım, 108 galibiyet ve mağlubiyet yaşadı. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarda 370 gol atarken, kalesinde 387 gol gördü.

Takım, Elemelerde şansını sürdürerek Fransa temsilcisi Lille ile karşılaşabilirken, Avrupa Ligi’nde Dinamo Kiev-Partizan eşleşmesinin mağlubuyla karşılaşma şansına da sahip. Rövanş maçında Lugano’yu yenmesi halinde üst tura çıkacak olan Fenerbahçe, tarihinin 272. Avrupa maçına çıkacak.

Jose Mourinho’nun liderliğindeki Fenerbahçe’nin hedefleri büyük. Takım, Avrupa’da güçlü rakipleri yenerek üst tura yükselmeyi hedefliyor. Şampiyonlar Ligi elemelerindeki başarılı performansını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, taraftarların desteğiyle rövanş mücadelesine odaklanmış durumda. mücadele için geri sayım başladı ve heyecan dorukta.