Turkish Airlines expands route network from Istanbul - TURKMENPORTAL

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan rota ağını genişletiyor – TURKMENPORTAL

Türk bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları, Temmuz ayından itibaren İstanbul merkezli olarak başlayacak olan iki yeni uçuş rotasının duyurusunu yapmıştır.

İlk yeni rota, İstanbul’u Amerika’nın Colorado eyaletinde bulunan Denver şehriyle bağlayacaktır. Havayolu, haftada dört kez İstanbul-Denver-İstanbul rotasında uçuşlar gerçekleştirmeyi planlamaktadır. Bu, Türkiye ve Türk Hava Yolları tarafından hizmet verilen diğer ülkelerden seyahat edenlerin Amerika’nın batısındaki en büyük şehirlere rahat bir erişim sağlamasını mümkün kılacaktır.

İkinci rota, İstanbul’u İtalya’nın Torino şehriyle birleştirecektir. İstanbul-Torino-İstanbul rotaında havayolu haftada yedi uçuş gerçekleştirecek, bu da iki şehir arasında düzenli iletişimi sağlayacaktır. Torino, zengin tarihi ve kültürü ile ve İtalya’nın endüstri merkezi olarak bilinmektedir ve Türk Hava Yolları müşterileri için başka bir cazip destinasyon olacaktır.

Bu yeni rotalar, Türk Hava Yolları uçuşlarının coğrafi kapsamını genişletmekle kalmayacak, aynı zamanda yolculara daha fazla seyahat ve iş fırsatı sunacaktır. Uçuşların başlaması, turizmi geliştirmeye ve Türkiye ile hedef ülkeler arasındaki ekonomik bağları güçlendirmeye de yardımcı olabilir.

Aşkabat’ta Türk Hava Yolları ile iletişime geçmek için telefonla (+993 61) 01 44 33 veya satış ofisine st. G. Kuliyev, bina 39, Ussat binası adresinden ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

İletişim bilgileri:

Ayrıca okuyun: